May 24, 2011

TeKaNaN DaRaH ReNDaH

dua tiga arini ta dpt lah pulak nak update blog ... pale sik sakit jew, huhu!

mulenyer aku jangka, ni da confirm2 migraine ni sbb sblm ni pon mang aku da ade migraine ... tp smlm, pas lik keje, penim ni makin menjadi2 laks ... pastu mate pon sik gelap jew, huhu! makanyer aku pon tido lah awal smlm (-_-)

pagi ni bgn nak gi keje ... omg! ko dah kenapa pale? ta reti2 nak oke lagi? ... even it is more worst than yesterday, damn! haruslah amek mc sajork arini :)

makanyer aku pon gi lah klinik pagi tadi ... doctor check blood pressure aku n he say my blood pressure is very low .... ahh suda! kusangkakan migraine, ropenyer low blood pressure lah pulak, cisss~

oke lah! mau sambung tido ... sok2 da oke cket baru aku update blog erk? daaa~

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

6 Criticism:

ASaDa RyutaRo said...

semoga cepat sembuh.. ckupkan rehat. ;)

CutieIntan said...

get well soon...get a rest...drink a lot plain water...
makan hati ayam, kerang, and bayam...
pray for your health..insyallah...:)

syaz@rozelt said...

take care dear..hehe

Miecyber said...

Jaga kesihatan yer...

Pandangan rakyat Australia mengenai Lynas.( Dengan sarikata )

sheila said...

low BP ni sakit ke?? pening?

akak pun pesakit lowBP ni gak... tu yg sukasuki je rasa cam berpinar2 kepala ni.. rasa cam nak tombang pun ada gak kengkadang

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ ASaDa RyutaRo / syaz@rozelt / Miecyber - thanks :)

@ CutieIntan - ha'ah, skang mmg ari2 mak msk hati ayam suh mkn, uwaaa~~

@ kak sheila - hahaha~ true! simptom2 low bp lah 2 ... bek g cek cepat

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy