May 29, 2011

DoVe iNTeNSiVe RePaiR

*klik utk penjelasan maksimum
sape penah try produk ni? name kemain pjg oke! dove damage therapy intensive repair treatment mask (fuhhh.....!)
 
actually baru2 ni aku ade dpt sample produk ni from cleo magazine ... tp sample pon mmg pueh aty lah sbb bole gune sampai 3 / 4 kali, kemain byknyer, lagipon gune sminggu skali jew, hehe!
 
komen aku? t'sgtlah sukeee ... rasenyer tis one is the best treatment i've tried ... mmg lembut gile rambut ... bole feeling2 rambut yg lepas rebonding gitu sbb lembutnyer kemain ... wangi pon wangi ... yg plg penting, ujung rambut mcm sehat cket sbb sentiase lembap, tade kering mcm akar pokok dah, ahaks!
skang sample tuh pon da abeh ... idak le teman gi beli lagi ... hargenyer pon tatau bape ... kalau mahal, i'm sorry sajork lah jwbnyer, keh keh!

shampoo pe yg oke sbenarnyer erk? sunsilk mmg aku taley blah lah ... abeh rambut sume gugur, uwaaa~~

p/s : ini adalah iklan tidak b'bayar ... harap maklum :b
 
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

cik bihah said...

yeke best kene try nie..hehehe


nak ajak join lucky draw jugak kat blog Bihah meh2 :

http://www.kznabihah.com/2011/05/1st-luck-draw-giveaway-kznabihah.html

nadia ar-rumaisha said...

saya guna clear...Alhamdulillah selesai masalah kelemumur yg membelenggu....

GreenAppleKu.com said...

salam perkenalan dari follower no. 509. keep in touch..

nurkaloi said...

huhuh kaloi tak tawu shmpoo pe yg ssuai smpai sekarang
yg penting
memang tiap-tiap bulan tukar shmpoo heheh

daddyzkool said...

pantene ...hehe

zureen said...

dove memang best.. lembut. tapi i lagi prefer PANTENE! :)

wawaney said...

cer try loreal besh gak, lembut. sunsilk i pon xleh blah. haha

azalia hjsalleh said...

sunsilk buat rambut gugur eyh?

nak try la dove nie nanti

mawar (^_*) said...

haii..thnks coz sudi jenguk blog kite....

salam perkenalan n hepi blogging =)

link ur blog (*_*)

rara pinkmafia said...

oowh yeke.aku pakai sunsilk.dove pon ok.hehehe

MrS. F!zA said...

rambut kita ni ari2 gugur tk dgn hebatnya.. mls dah nk try shampoo atau gel2 pape..guna tradisional jelah sapu daun lidah buaya..ekeke

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ cik bihah / azalia hjsalleh -> should try :)

@ nadia ar-rumaisha -> bf sy pon ckp clear plg bagus, hehe!

@ GreenAppleKu.com / mawar (^_*) - tenkiu :)

@ nurkaloi -> payah kan nak dpt shampoo yg oke? huhu!

@ daddyzkool / zureen -> nak try pantene laks lepas ni, hehe!

@ wawaney -> yeke? oke2 :)

@ fura - aku sunsilk mang totally taley, huhu!

@ MrS. F!zA -> mak owg pon suh gune lidah buaya, tp busukk, tamo! hahaha!

Gee said...

wah..mcm best je..nak cuba lah..huhu

sheila said...

akak baru gi potong belah bwh rambut ahad aritu..mmg dah serupa akar dah..tapi takdelah mcm akar pokok. macam akar kat daun bawang tu je hohoho

yg dove ni pakai time bila? pakai cam conditioner ke atau yg jenis takyah bilas tu

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ Gee -> trylah, hehe :)

@ kak sheila -> pakai mcm conditioner jugaq, cume name kejadah pe ntah ni, haha!

diana said...

nak cuba lah..
rambut akak ni macam sakit je..
kesian dia!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy