May 27, 2011

KeJaDaHnYeR BLoGsPoT Ni HaH?

pehal skang ni suke nau blogspot wat perangai ngade die ni hah ???
*click utk tumbesaran :)
kekadang taley nak sign-in ... bile da bole sign-in, followers laks lesap ... pasni ntah hape lah pulak kan? cisss!

eh! ke aku nyer sorang jew erk? huhu~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

Arya Putra said...

sabar je lah...
Hac pon kena juga..
kawan2 Hac pon kena..
jadi..sabo aje la~

Cek's Zaitun Othman said...

sama...jadi jugak...kdg2 jugak tak bule nak sign out..sign in lagi la...apa la nak jdi..ish3..

Cik Cammy Lia said...

sm lah jugak,,ni sy just buleh komen kalo org tu pakai pop window cam awk ni.kalo x, mmg xleh komen. nape ntah huhu....

shark said...

rilek...
diaorg main nyorok2 jer tue

sheila said...

samalah kat sini pong..

dah sign in, dah buat entry baru pon. tp bila blogwalking takleh nak leave comment... manjang suruh sign-in aje. lotih jari ni nak type password je kojo

HonEyBuNNy said...

ha betul tu...

macam2 masalah la blogspot skrg neh...geramm tol..

nadia ar-rumaisha said...

blog saya pun slalu jadik camtu tp sbb internet slow....

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ Arya Putra - slalu sgt da sabau, huhu~

@ Cek's Zaitun Othman - lg hebat kalau ta bole nak sign out, haha~

@ Cik Cammy Lia - owh yeke?

@ shark - last2 t'nyorok dek toyol :p

@ sheila - haaa~ tau xpew :(

@ HonEyBuNNy - nak boikot tak sampai aty, ye dok? ahaks!

@ nadia ar-rumaisha - eh! ye ke? ntah2 same gaq, ahaks~~

rina mazlan said...

hi dear salam kenal :P
Ha ni nak citer, gara2 takleh nak sign up saya terpaksa buat blog baru.. sadiss..

zureen said...

blogger.com memang ada masalh kot. dar hari tu zureen tak dapat nk tgk 'dashboard' :(

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ rina mazlan -> lg kecian, haha!

@ zureen -> lol, lg parah rupenyer :p

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy