May 31, 2011

SeGMeN BLoGLisT aBG TeRRoR

aku rase segmen ni da b'kurun sbenarnyer ... tp aku ni mcm biase lah kan, da b'kurun tuh lah baru aku hegeh2 nak join, ahaks!

naseb baek gaq lah abgteror ckp tade tarikh tutup, yahoo~~
sape nak join gaq, bole lah click picca kat bawah ni terus ye!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dimanakah anda dilahirkan
ceq anak kedah sbenaqnya ... ceq lahir kat baling, kedah

dimanakah anda dibesarkan
walaupon ceq lahir kat kedah, tp ceq tak dbesaqkan kat kedah ... kedah tuh umah tok ceq ja, belah mak ... ceq dbesaqkan kat sg.buloh, selangor sampailah ceq darjah tiga ... pastu abah ceq kena transfer mai perak pulak ... atenyer, teman udah jadi owg perak lah pulak sampai skang *wink wink*

negeri pilihan anda utk d'masukkan ke dlm bloglist abgterror
teman rase teman nak masukkan negeri perak lah
 
ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut
pendek kate sebabnyer teman ni mcm da taley dpisahkan drpd perak lagidah lah ... byk sgt kenangan dgn perak ni ... udah ler d'besarkan kat cnie ... blajo drpd sek -> sijil -> diploma, sume pon kat perak ... pastu keje pon still lam perak gaq ... kwn2 pon kbykkannyer sume owg perak ... n most of all, pakwe teman pon mmg asal perak n stay kat perak ni ha! hehe~

sekian ... thanks abgteror sbb buat segmen plg mudah ... tayah tag ... tayah follow ... tapi sy follow jugaq *wink wink*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

4 Criticism:

Liyana Zahim said...

Dan tbe2 sy amnesia tak igt itu bndera ngeri apa.. Hahahaahahaha~

Azie Azman said...

hai hai =D
azie blogger perak jugak..
azie dah follow awak..
jemput melawat azie eh?

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

terima kasih sudi tinggal komen kat blog teman..moh le kita meriahkan bloglis abgteror ni dengan bloger perok..hidup perok

cik aisha said...

atenye same le kite ye dlm list perak...:)salam berblogging...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy