May 10, 2011

PaNaSnYeR (-_-)

skang ni musim panas yg terlampau kowt ye? mandi byk kali pon still peloh2, euwww~~
aku ni dah la dok manjung, mang lagi lah terasa bahang from laut tuh kan ... laen mcm panasnyer skang ... even kui 8 pagi time nak g keje pon da kua panas terik ... jap jew kulit sume da itam *sobs sobs*

time memlm nak tido lagi lah parah kepanasannyer ... siap kene pasang aircond plg sejuk n kipas plg laju baru bole tido, muahaha~~

kalau mcm ni punye panas pon da tak tahan ... camne lah nnt kat akhirat kan? uwaaaa~~ takotttt :(

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

nurul atikah said...

betul ! panas gila kat uia ni yang dlm hutan pun still panas :(

ahmad said...

kt dalam tanah sejuk,,,cacing pun boleh hidup

Che Sakinah said...

tulah... panaskan sekarang... haa makan nih.. tadaa..ais krim oreo
\\(^^,)//

APAN said...

situasi yg sama turut berlaku sekarang ni...
detik ni...jarak kipas angin ngan aku x sampai 1 meter...
huhu...

sheila said...

yelah..
akak ni adik ipar lelaki dok ada kat rumah kenalah pakai cam sopan sikit... kalo tak tu harus jugak akak berseksi-seksian. nak ekon nak ekon

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy