May 25, 2011

DaY 4 CHaLLenGe


********************************************************************************
♥ day 4 - favorite tv show 

actually aku ni mmg bukanlah jenis pengemar tv show sgt ... nak nak pulak yg jenis ade perkataan 'bersambung' ... owh same skali tidak lah aku nak layan ... sbbnyer, aku ni jenis tak sabau cket, nak cpt jew tau endingnyer camne, ahaks!

but buat mase ni, tv show yg paling aku sukeee adalah ...
oke! mesti ramai yg tak tgk ni kan? ari sabtu n ahad kat channel zee, kui 7.30pm till 9.00pm

i'm totally addicted with tis show ... love the way they're dancing, the creativity of the choreographer, the smoothness of dancing n ofcoz their hardwork *wink wink*

apart of tis ... nowdays aku layan jugaq cite ni ...
bole la cite ni ... but makin lame, makin slow laks jln citenyer kan? adoiii~~

korunk laks layan cite pe? meh kongsi cket (",)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

4 Criticism:

sweet_apple said...

saya layan citer korea hehe.. :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kalau free2 layan le drama BIAR RAHSIA di rtm1 setiap hari isnin dan selasa pkl 9 malam.. skrip drama tu mak dara yg tulis hehe

sheila said...

terpaksa layan cite best ni kat 613 ~ mickeymouseclubhouse ~

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ sweet_apple - sy da tgl zaman tgk cite korea, ahaks!

@ ADZA IRDAWATI aka MAK DARA - eh! ye ke? nak tgk lah pasni, hehe~

@ kak sheila - plg kecian, hahaha~~~

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy