May 12, 2011

TeRaSa TuA

oke! ni adalah entry sedikit emo

baru2 ni kan ... ex-kwn2 aku *gile keji ckp ex* pakat2 lah sume dok add2 kat fesbuk ... kire mcm reunion kat fesbuk lah ni ... most of them sume da kawen ... yg da ade anak sowng pon ramai ... pregnant pon adalah secara b'kump ... n plg hebat, ade sowng ni da ade anak 3 oke! actually sbb anak yg 1st tuh twins, hehe~

in tis kes, most of them is girls lah ... yg laki ade la 2/3 kerat yg da kawen ... actually aku pon tatau nak describe actually umo cam aku ni terlalu tua/muda/suitable nak kawen ... but if ony i have choice, definitely lah aku pon na kawen jugaq kan skang, uwaaa~~

menjelez oke tgk owg len ... ade yg baru kenal n b'cinta jap jew pon da sampai jodoh ... aku ni da b'zaman b'cinta pon still lom sampai seru *sobs sobs* nak2 pulak bile owg tanye ...

"eh! da lame b'cinta pon korunk tanak kawen lagi ke"

oke! i2 mmg sentap ... agaq lah kan, ko ingat aku ni anti-kawen ke hape? huh!

actually plannyer mang suda ade ... next year insyaAllah ... tapi name pon pompuan kan, haruslah cepat menjelez n feeling down jew kalau tgk kwn2 sume da beranak pinak ... makanyer mule lah nak stress kan diri sndiri n push2 c die laks pat2 masuk minang, ahaks~~

mudah2an aku pon akn d'percepatkan jodoh jugaq mcm kwn2 y laen, amin~~ *nak jugaq tuh*
peringatan : dont ever think tat tis entry is entry gatal na kawen oke! ahaks~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

1 Criticism:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahahaha.. kite pun rase macam tu okeh. kawan-kawan pun masing-masing mulut takde insurans. geram kot.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy