October 2, 2015

Hello Android ... !

Assalamualaikum readers ♥ 

Ehem ... ! Ehem ... ! Taip entry ni sambil senyum leborrr =)

Sebab ape ? Sebab encik suami hadiahkan ni ...

Sony Xperia Z love struck

Ape ? Tak up to date ? Haaa , before ni aku pakai handphone ni je tau ...

Nokia X2 laughing

Makanya , silalah bersyukur , haha ... !

Actually dah ada IPAD MINI kesayangan . Dah nak masuk 3 tahun guna . So far Alhamdulillah memang tak ada masalah langsung


Tapi disebabkan ipad mini ni tak bole call plus too big for SELFIE , marilah kite buat backup satu lagi phone , hikhik ... !

Ape pon , IOS still the best , okbai ~~ whistling

Thanks & Best Regards ,

3 Criticism:

Fiqah Feeona said...

Alhamdulillah.. =)

Ezy Loy said...

bestnye dpt adiah dr suami..
=)

lynndAmya said...

Salam, haha wah bestnyeee...betul2, bersyukur, husband dh belikan..hehe..teringin nak beli mini ipad tu..wuwu...

p/s: rambang mata kan nak pilih baju kurung tu, semua cantik! haha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy