October 8, 2015

Permohonan Ke Taska Permata SUK Perak

Assalamualaikum readers


Yeay ... ! Pengambilan baru utk tahun 2016 Taska Permata SUK Perak dah dibuka love struck

Actually kitorg laki-bini memang awal² dah plan nak hantar #MySetahunSorangKids masuk taska permata je . Sebabnya ? Taska tu dlm area office husband aku je , haha ... !

Tapi disebabkan syarat nak masuk sana anak kene umur 2-4 tahun , makanya terpaksalah hantar anak kat taska private lain dulu

Memandangkan next year Nazeef dah 3 tahun n Rania dah 2 tahun , marilah kita isi form cecepat [BORANG PERMOHONAN TASKA PERMATA SUK PERAK]


Kalau ikutkan , Rania tak bole masuk lagi taska tu sebab belom bole jalan lagi . Pon kalau ikutkan bulan , dia baru setahun 2 bulan Januari nanti , haha ... !

Tapi disebabkan cikgu tu baik hati n kenal husband aku , dia cakap dia akan reserve utk #MySetahunSorangKids . Bila Rania dah start berjalan je nanti terus hantar masuk sana . Alhamdulillah ~

Actually taska yg aku hantar sekarang ni pon memang dah puas hati sesangat . Tak pernah ada masalah . Tapi biasalah , $$$$$

So , bila dah ade kemudahan depan mata ni , marilah kita berjimat saje , hehe ... !

Semoga dipermudahkan segala urusan nanti , Amin ~

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

New Update : Rentetan Kisah Permohonan Ke Taska Permata

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Aimi Muhamad said...

pun niat hantar thaqif ke taska permata.jimat $$ tapi opahnya takmo lepas la pulok...tunggu ada adik ganti tinggal kat opah kot bru dpt lepas

sheila arshad said...

anak buah akak gi taska permata ni jugak dulu. bayar 50 je kan monthly. pastu nanti cikgu dia akan bagi buku rekod on daily basis kat parent utk kita tgk apa yang anak-anak buat kat situ. hantar kat mana pun ok asalkan kita rasa anak kita selamat

Fiqah Feeona said...

Saya pun dah apply untuk Ammar. Harap dapat la..

Anonymous said...

hati2 anta kt permata suk tu.. byk sgt kes.. cikgu n pembantu sume kaki main hp.. kaki dubsmash.. kaki selfie.. anak2 tak terjaga.. ni bukan aibkan.. tp realiti..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy