October 29, 2015

Tablet FREE Daripada TM

Assalamualaikum readers

Rentetan post "Layan Streamyx Dengan Tablet Percuma" [LINK]

Alhamdulillah , permohonan aku diluluskan untuk pakej tu n seminggu lepas tu abam² TM pon mai pasang streamyx kat rumah dancing


Tapi tablet FREE tu tak dapat on the spot tau . Lepas sebulan camtu baru dapat

Memandangkan aku pon dah sebulan guna pakej tu , makanya sampailah tablet aku ...


SERA S828 7"
- Wifi + Cellular Android Tablet 
- Intel® SOFAR 3G (dual-core)
- RAM DDR3L 1GB
- One MicroSD card slot supports up to 32GB
- Flash Memory EMMC 8GB

- Camera 2.0mp Back & 0.3mp Rear
- Dual Sim
- Android 4.4.4

Malangnya tak guna pon tablet ni . Dok tersimpan elok je lagi dalam kotak sebab aku kan dah ada gadget kesayangan [LINK] , hikhik ... !

Sape nak ??? Nak letgo murah² tongue

Thanks & Best Regards ,

3 Criticism:

Diya Hanun said...

Wah bestnya dapat tablet free..hehe

Normi Nieza said...

bestnya dapt tab free

Anonymous said...

mcm tak best la tablet ni... aku pon dapat...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy