October 22, 2015

Tempahan Photobook Malaysia

Assalamualaikum readers

Aku ni memang sukeee sangat kalau Photobook Malaysia ade buat photobook FREE


Memang laju je aku akan grab pastu siap tolong promote FREE lagi tau ! Hikhik ~


So kalini , photobook FREE tu kat 11street . Voucher code FREE ni valid sampai 01/02/2016 nanti . Best ! Best ! Best ! thumbs up

Untuk sesape yg tak pandai nak buat or nakkk tapi takde masa nak buat , dengan berbesar hatinya iols sudi mengambil tempahan korang ye ! Cas murah² je ;)

Tapi jangan pulak ko tempah arini , esok ko expect dah siap . Haaa , itu memang bakal dapat amukan hakak je nanti , haha !

Benda ni memang take time hokeyyy ! Paling lama pon dalam seminggu gituuu

Ni contoh design yg dah siap utk customer yg order kat aku ...


Bole jugaq refer entry² lepas [LINK] utk photobook yg dah pernah aku buat

Sebarang pertanyaan / tempahan bole contact iols di ...

SMS / Whatsapp : +6016-440 5150
Email : ms.yien@gmail.com

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

Dr. Tubagus said...

Photobook Malaysia ini seperti photobucket atau instagram ya?

YieN said...

@Dr. Tubagus Photobook ni tmpt utk print gambar utk dibukukan :)

cik chinta said...

bgus tu. ble la oder kat u je.

Puan Wawa said...

boleh buat sendiri ye..

Maisarah Humaira said...

wah..menarik ni..

Fieza Sani said...

sama le kita..suka photobook hat free2 ni..saya pun ada 1, valid sampai 31/10 ni..hat lama punya ni..tapi bz bebenor..

Mia Liana said...

best kan... amat memudahkan..

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

Eka Tikah said...

dah boleh buat sendiri senang la kak. hehe nak try la

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy