October 9, 2015

Familyku Bakal Dapat Ahli Baru (^_^)

Assalamualaikum readers

Ye ! InsyaAllah next year , bakal menambah jumlah ahli keluargaku , hihihi ... !


Bikin panas ! Bikin panas ! dancing

Amboi koranggg , pantang cakap gud news je confirm syak yg aku mengandung lagi kan ? Hahaha ~

Actually NO ye !

Ahli baru yg dimaksudkan adalah ...

Aku bakal dapat adek ipar a.k.a adek aku nak kawen woiii ! InsyaAllah , Aminnn ~

Macam tak caya turn adek² aku pulak nak kawen sekarang . Dok rasa macam dorang kecik je lagi *sobs*


Yg berdiri tu semua pon adek tau . Tapi kalau nak cakap iols ni adek pon ok je , hikhik ... !

Persoalannya , adek mana yg nak kawen tu ? Tungguuuu ~~~ whistling

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Murni Alysa said...

tahniah in advance..Murni pon ingat Yien nak dpt baby baru..kikiki

sheila arshad said...

akak rasa adik yang paling kanan sekali tu

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..tahniah..nak dapat adik baru ye..adik ipar..

Sherwieyna Muzzawer said...

Alhamdulillah tahniah!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy