December 29, 2012

Entry Akhir Untuk 2012

2 more days until we meet 2013 ... Huiii~ cepat sungguh rasenyer mase b'lalu ... Tup² dah nak kene say gudbye kat 2012 ... N rasenyer entry ni akan jadi entry terakhir aku untuk tahun ni lah kot ... Dah tu, aku ni bukannyer rajen nau nak update blog kan? hehe!

Bile mengenangkan balik ape yg bestnyer dalam tahun 2012 ni untuk aku ... 
Haruslah ...




Getting married \(^_^)/
Memang such a wonderful memories ever in my life *wink wink*

So ... Gudbye 2012 n ...
Semoga 2013 ni will bring us much n much loves ... Nak nak pulak dengan kehadiran si kecik in my tummy ni, insyaAllah n amin~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

Hans said...

alhamdulillah :)

Syazana Zainn said...

welcome 2013 :)


semoga next year lebih bermakna dgn kehadiran baby :D

Mia Liana said...

sweetnya... ;)

Syera Begam said...

congratsss...inshaallah 2014 syera akan buat entry cmni jugak :p
btw i wish u a happily ever after married life :)

Zuraida said...

Congrats ;)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy