February 22, 2012

Remove Facebook Timeline!

kembali bersiaran selepas 4 ari tak update blog, hikhik~~

ok! arini nak share sikit mcm mane nak remove facebook timeline ... ape? dah tau dah? heyyy, kisah pulak aku? hahaha!

1st ... click SINI 
2nd ... pilih browser yg uols guna
3rd ... install
4th ... restart browser
5th ... done n enjoy ur old FB interface~~


ok! d'ingatkan kat sini ... kalau arini uols dah install FACEBOOK TIMELINE REMOVER kat laptop A ... esok uols bukak facebook pakai laptop B pulak ... uols still akan nampak facebook timeline tu ye! hahaha~

maknenyer kat sini ... sape yg install saje yg akan nampak old facebook interface ni ye! sape yg takde install, still akan nampak facebook timeline tu ... kire install ni utk kepentingan n kesenangan kite je lah ... tanak semak² otak tgk facebook timeline tu =b

kalau dah dpt old facebook interface ni ... tetibe pulak rase nak tukar balik ke facebook timeline tu, sebab ade jugaq org yg suke facebook timeline ni kan? makanyer silalah delete application yg dah install tadi tu ye, sekian!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

14 Criticism:

nadia arrumaisha said...

dear...cantek laaaa design baru blog u...........awesome...love pinky...

Nyamuk Terbang said...

nasib xguna timeline..xpyh susah..hehe

En. Kronik said...

maceh. info anda sangat berguna..

aneem said...

o...cam gitu thanks your tips...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Looorrr... Cmtu ke...huhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah buat tp xjadi..hihi..

tp lau leh nak remove terus!

ridoma said...

Nasib baek lapy ridoma brand lain,bukan brand A atau B..

Lau tak jenuh nak dwnload FB timeline remover je memanjang.. =)

Cik Adieb said...

Sy x guna timeline sbb cam susah jak , gpun x phm :)

Cikpuan rara said...

aku runsing dgn time line tu.haihsss.

zOeY zAu YaH said...

saya x buat timeline tu tp takut terjadi sendiri sbb fb ni bkn leh caya.suka2 dia ja tukar sendiri..

faiz fakhirin said...

cara ni untuk kt browser kita jer...org lain bukak, still timeline...

Cik Nurul said...

ooo kene install2 bagai pulak.. nasep la xpenah buat timeline.. ^^

♥AieN ChoiN♥ said...

timeline xbest..seikhlas hati berkate.. :)

Cik Rose Cute said...

nak remove jugak la...berserabut..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy