February 4, 2012

YahoOo~~ 1 Bab Settle Dah!

smlm kan ... aku masuk keje halfday je

sebab?
aku n inchek tunang pegi jumpe wedding planner kitorg bincang² pasal tema, color n baju ... owh! such a good feeling bile dah settle bab semua tu (=.=)

source
actually mase pegi sane smlm ... kitorg ajak bakal abg ipar aku a.k.a abg inchek tunang pegi sekali sebab dia ni mmg pakar sikit dlm bab² tu ...mulenyer aku mcm segan nak jumpe dia sebab aku mane penah cakap face-to-face dgn dia ... but lepas jumpe, alhamdulillah~~ lega sgt dpt abg ipar mcm tu, ilang semua segan² aku, hihihi!

n yes! he was so helpful smlm ... in fact mmg 100% lah idea dia ... kalau nak harap aku n inchek tunang, ntah sampai bile pulaklah baru nak settle, hahaha!

paling hepy sebab kata ni menjadi kenyataan smlm, alhamdulillah~ syukur sgt²
"jgn terlalu fikirkan soal kewangan ... insyaAllah dlm mendirikan masjid ni, Allah akan bukakan pintu rezki"
 kesimpulannya nowdays tinggal kene diet je sebab nak kasi cun sikit baju wedding tu bile pakai nanti ... really hope tat i can do it, hihihi! =)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

12 Criticism:

qah rizzuan said...

Gudluck:D
Semoga berbahagia dgn inche tunang.. hehe

zOeY zAu YaH said...

syoknya..smoga semuanya dipermudahkan.

ezyra daniel said...

wish akak akan bbahgia hendak nye

Impiana Mayana said...

hehe.. bestnyaaaa nak kawen... bila la nak kawen ni. [hahaha.. calom pun xde.] :P

Cik Nurul said...

wink2! hope semuanya berjalan lancar akak! ^^

~Salam Maulidur Rasul 1433 / 2012...

Nor_Emylin said...

seronoknya dpt gi ngan en tunang..kita semua buat sendiri jek..mmg betul2 independent..nak wat mcm mana, tunang jauh...sob sob sob..

msrh's said...

wah, congrates! :O

Karbon Kopie said...

semoge semua berjalan lancar. eh bile kendurinye?

saye dulu, makin dekat nk kawen makin bulat. org lain semua ckp 1st time tgk bakal pengantin xsibuk nk diet time kawen. skang bile tgk balik gambar kawen menyesal puleks sbb bulat mcm bola. kehkeh

iRa said...

alhamdulillah :-)

sheila said...

betul sgt ayat tu...
akak dulu pun camtu gak...masa memula kawin kadang2 laki bini tinggal 10 hengget je duit time dh nak ujung bulan.

tp lama2 alhamdulillah...walaupun dah ada 2 anak belen gaji masih ada walaupun cuma seciput. yg penting kita kene pandai sesuaikan diri dengan duit yg kita ada jelah... janganlah duit ada singgit tp sibuk nak bli barang singgit setengah.

Cikpuan rara said...

hehhhehhe hah,kuat sket diet.bersusah sket kurangkan makan utk wedding takpe.puas hati.heheh

nur cahaya said...

semoga berbahagia..cahaya tmpng gmbira,hikhik.. (>_<)v

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy