February 9, 2012

Relax Sgt Ke?

semenjak 2 menjak ni kan ... rajin pulak aku n family aku dpt soalan mcm ni ...
dah buat ke persiapan kawen? tgk mcm relax je korang ni
 tetibe mcm confuse pulak aku ... ape ke yg nak kene buat lagi? hahaha~
 
source
kursus kawen nak pegi weekend ni ... borang nikah dah amek ... hiv test next month ... baju nikah n kawen belah laki pompuan sume dah settle, tinggal nak fitting je bulan 5 ni ... pelamin dah booked design ... dewan dah booked ... katering dah booked ... mekap dah ... photographer n kad kawen pon dah booking ... tinggal nak bincang je sikit² pape yg patot

mcm bende kecik² tu tak kesah sgt ... sambil menyambil pon insyaAllah bole siap ... bilik pengantin pon aku buat mcm time tunang dulu je, senang koje, hihihi~
 
kalau nak pening pon lepas ni maybe bab goodies lah ... tapi nnt je lah pikir, masih awal lagi kot =b

amaran : lepas ni blog ni mesti asyik dok pot pet pot pet pasal wedding je, naseb lah ye!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

.: iEyLa :. said...

kire banyak dah settle la kan..
so memang rilex sket la.. :)

Ayu Rashid said...

buat checklist nyah.
*upah i nyah buat deco bilik pengantin haahhaha

sheila said...

mungkin org yg tanya tu nak tanya pasal
1) bunga telor ke
2) handmade souvenir ke
3) apalagi ye...akak pun dh lupa

cinta siswi said...

hehe.. syoknye dah nak kawen.. :)

Fana | Aqim said...

bila nak kawen tuh..macam-macam kena pikir..takpe..slow2 buat persediaan :)

aniswany said...

waahhh mesti excited giler kann...best nyaa nk kawen

Cik Farz said...

aaaa...bride to be.. apakah perasaan..? best nya.. huhu =.='

Wawa Tasliman said...

ok lah if banyak dah settle.. jangan panic and stress ok..

Liyana Zahim said...

Jelesnye ngan die nk kawen da.. Huuuuuu waaaaa huwaaaaaaaaaaaa.. Eh nape sy nanges?

LiNda said...

saya baru gi kursus kawin, amikla kat masjid negara..best n boleh dapat voucher rm548..:)

kakchik@ella said...

bakal pengantin ye dik? Wahhhh .. byk nak kena buat ni.

Hans said...

bunga telur,coklat,goodies bag...penting tu...


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

nur cahaya said...

thniah...cahaya doakan smuenya slmat k...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy