February 2, 2012

Padah Nak Cuba Produk Baru Sgt!

ye! tajuk tu mmg 100% d'tujukan kat aku *sobs sobs*

aku perasan kan ... semenjak kebelakangan ni aku mudah nau t'pengaruh dgn produk² muka ... nak² pulak mekap, mmg cepat je aku nak beli n try jugaq

pantang tengok majoriti cakap elok, aku pon nak try jugaq ... dulu aku tak mcm ni tau ... dulu aku stick dgn produk sendayu tinggi n silky girl je (bole refer ENTRY NI) ... kalau ade org promote kata produk sekian² ni bagos pon aku buat dek je, tapi sekarang? t'paksa maki diri sendiri lepas beli, hihihi~

memule aku try beli foundation naturactor n pakai beday pixy sebab ramai org kata best kan? ... makanyer lepas aku try, yup, mmg best sgt² ... i just love it sebab langsung tak b'minyak n mekap tahan lama :)


pastu dgr pulak org cakap produk cosmoderm ni bagos ... makanyer ...

 
ye! si gila ni pon pegi beli jugaq ... beli yg dlm beg tu je, yg lain² sampler je, dpt free, hikhik~

motif utama nak beli yg warna kuning belah kiri tu je, perfect sunscreen + flawless foundation ... tapi bole pulak TERbeli mask n scrub sekali =b

mask n scrub die ok lah ... best ... tapi liquid foundation tu? mmg yurks! tak sesuai langsung dgn muke aku ... b'minyak dgn jayanyer (padehal dah tau muke aku mmg takley pakai liquid foundation, cisss!) ... teros kasi kat adek aku, hahaha!

makanyer disaat aku menulis entry ni ... aku dah insaf nak try mane² produk dah lepas ni ... nak stick dgn foundation naturactor n pixy powder je ... bak kata maya karin ...

kita lain ... kene ikot keperluan kulit

hehehe! okbai~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

Cikpuan rara said...

hahahaha ayat maya karin tu best.aku smpai skrg xpakai pape,sabun tia emilia,then pixie n safi.hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe2..pnglmn..hihi.

tomatokering :) said...

hihi same la ngan kite.. gateii try menerai.. lastly hamekk timbul bukan2 kat muka.. haha

aira shahira azmi said...

naturactor foundation..mmg superb kan?huhuk!

aiNa yaZiD said...

pasni stick pd satu je..;) muka kamu da cantik n flawless dear.. (^__^)

zOeY zAu YaH said...

cik pink ni nampak mudelah..apa rhsianya?*iklan maya karin.hahahaha larik...

aneem said...

nasib kulit muka x sensitip......
kalau x abis dah .....
paper pown ikot kate maya karin2..
hehehhehheh

choclairissa @ intan marliana said...

hehe i mmg x pakai produk2 sembarangan sbb serams..skrg pun pakai johnsons&johnsons je..sib baik muke u x keluar jerawat kan? hehe betul2..kita lain..kene ikut keperluan kulit~

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Aduh!!..nak guna guna produk apa lagi,dah real, asli pulak tu..

sheila said...

akak pun pakai bedak pixy skrg ni...rasa cam kuranglah sikit minyak yg boleh dibuat goreng ikan kat muka tu. pas ni nak cari foundation pixy plak

anak-jelex said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

biha yahya said...

wow.. tak sabar nak dewasa :D boleh pakai mekap mcm akak nihh. Hahahha!

Liyana Zahim said...

Sy nk pkai bedak cina jelah cani.. Sume foundation sume takleh trime muke ni.. Kturunan mahsuri ke 8 la kate.. Ahaks..

Cik Nurul said...

tak berani nak try mekap or product pape pon akak.. muke sensitip! T_______T

~serius, akak cantik... ^^

nurulfarehah said...

naturactor jugak yg terbaek ye. pixy tu pkai kaler yg mne ye?? :)

✿ pink velvet ✿ said...

@nurulfarehah golden beige kalau x silap, lupe pulak namenyer, huhu~

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy