February 27, 2012

Tak Suke Join Giveaway Contest

semenjak dua menjak ni kan ... aku tengok kat chatbox blog aku ni bole kata hari² jugaqlah ade je org dok invite aku join giveaway contest dorang

#pic source

sorry to say ... but yes! aku mmg tak berape b'kenan nak join contest² bagai ni ... sebabnyer?
 ade perkataan WAJIB follow blog n LIKE FB
for me ... itu dah kire mcm paksa² pulak ... so, drpd aku rase mcm DIPAKSA ... baik aku kasi chance org lain join contest tu kan? hihihi~~
hadiah adalah topup
 memandangkan aku ni pengguna postpaid ... maka, baik aku kasi chance org lain join contest tu kan? hihihi~~
 pemenang dikira b'dasarkan jumlah LIKE terbanyak kat FB
haaa ... ni pon satu hal jugaq ni ... aku ni manelah ade kawan ribu-riban kat fb tu ... celah mane pulaklah aku nak kumpulkan LIKE terbanyak tu? ... makanyer, haruslah kasi chance org lain saje join contest tu, hihihi~~

so far 3 sebab ni je lah aku tak join contest² bagai ni ... ehh! tapi jgn sentap pulak ... kalau contest tu best, takde syarat bukan², sure² laju je aku join, hahaha!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

aku HaniAsyira said...

sokong sangat-sangat lah..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dah lama tak join mana2 kontest..Kalau syarat yg ketiga tu..mmg akak tak nak joinlah... kompom tak menang..tak ramai kawan kat FB..

nuyui a.k.a miss YUI said...

samala kt..antara sbbnya cmnila.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon pon xsuka join contest... :)

Nyue said...

hahahahaah...nyu tgk content n GA...kalu simple2 nyue laju je join...
kdng2 xde apa2 nk post...he3...bkn menang yg dicari...

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
the puffy clouds said...

ok i baru perasan you xbg letak link..im so sorry ..kurang sensitif pulak i ni :)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Oooo..gitu rupanya!!...aku kadang2 join..kadang2 tak ikut mood.

aisya said...

setuju.. yang suruh kita follow dan like FB tu bukan satu dua je... tapi berderet nak kena follow dan like.. leceh la cmtu.. huhu

This is true story said...

btol3...

Cik Nurul said...

heee nurul pon dah lama tak join contest GA bagai.. entry pon jarang update.. T^T

Hanim Irsyad said...

betul-2!!.. hanim pown tak suke. semak laa

Cik Rose Cute said...

Kalau contest banyak sangat pantang larangnya...boring nak join hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy