February 13, 2012

Kursus Pra-Perkahwinan

sabtu n ahad lepas kan ... aku n inchek fiancee pegi kursus kawen ... ape? itu pon aku nak kecoh? heyyy~ mesti la ... lupe ke ni blog sape? lalalala~~

mase pegi kursus kawen tu ... kebetulan jugaq kawan aku pon pegi sekali dgn tunang dia ... makanyer dapatlah aku teman nak nyembang (ehh!) ... kebetulan jugaq, tarikh kawen kawan aku tu seminggu je sebelum aku ... n paling kebetulan, kawan aku ni lah wedding planner aku sebenarnyer, aku amek pakej kat butik dia, hahaha!


ni lah bukunyer ... every module lain² ustaz yg kasi ceramah ... kene ustaz yg best, mmg manjang asyik gelak je sampaikan part censored pon dah t'tunduk² kitorang malu ... tapi kene ustaz yg boring, naik ngantok aku dok dlm tu, huhu!

tapi yg penting ...


yeay! dah bole kawen, hihihi~
nota kaki : kursus kawen dah settled ... now kene buat HIV test pulak ... hadoiii! aku ni dah lah fobia jarum, uwaaa~~
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh kursus lg..hihi.

NinaAz said...

tahniah..da settle kursus..sy belum lagi..huuu..coming soon :)

Cho Zila said...

tahniah.. leh kawen dah yerk... gi kursusni best jumpa kawan barujer.. tapi tuler semua dah lost contact...

ZURAINI said...

erk. x tepk pon nak amek kursus kawen bile. haaha. btw, amek darah x sakit pon.. eceh. haha

ReYnn said...

wow wow,dia dah ade sijil tuh.. =D

tomatokering :) said...

ayokkk tatayokkk sakit woo jarum.. hihi :P

kongrets kak ! nanti jangan lupe jemput taw :D

ecadwinkyasha said...

wow..dah settle satu hal....
xlama lagi bertukar status lah tue...hye hye puan pink velvet #ehem ehem,membiasakan diri :D

zOeY zAu YaH said...

dh settle satu bab ye? hehe..

nur cahaya said...

waa~ g kursus kawen...thniah kak pink..

sheila said...

ko jangan tgk time dia cucuk jarum tu... ko pandang tempat lain.

nanti kalo dah ada anak lagi seriau...sbb tu tiap kali doc cucuk anak, akak pegang je tp mata ke lain sbb kalo pandang confirm mak dia nangis lebih nanti...hahhaha

Cik Nurul said...

tahniah akak... yeay! da bole kawen.... *nak jugak* hihihi

M. J A S M E E N said...

waahh da nak kawin ek? tahniah..
sijil kawin kite dulu sume dalam jawi.. hehehe. nak baca tergagap². haha

sabry oppa said...

i follow you... follow me back okey...
nice blog and cool entry....
nice to meet you.. ^_^ -peace-

fyna said...

FYNA TAK AMBIK LG..XTAU LA BILA NK P AMBIK

Sam Banjamin said...

kursus sebelum kawen tu tujuannya untuk persediaan agar pasangan tak kekeok kelak bila dah kawen nanti... kekok ke? ntah la.... bujang lagi..

Letters From The Heart said...

tahniah sis...semoga segalanya berjln lancar :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy