May 18, 2011

SeX oR XeS?

opps! tajok mengundang kontroversi
actually i was talking bout my new shoes ... XES 
*wondering nape downg pilih name tuh*
oke! t'tibe da jadi taste makcik2 laks aku kali ni, ahaks~~

actually ni 1st time aku beli heels camni ... selalunyer aku layan wedges sajork ... tp ntah nape malang nau naseb aku, punye lah byk kedai yg aku terjah, seko pon tade wedges yg cun2, cisss~~

makanyer t'pakse lah amek gaq stock makcik2 ni memandangkan da tade sgt da kasot *sobs sobs* 

aku ade lah b'kenan wedges kat 1 web on9 shopping ni ... tp bapak mahal lah pulak ... mane nak korek duwet da kalau namenyer tgh2 bln ni kan? adoiii~~ 

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

1 Criticism:

Ratu Tak Cantik said...

OMG! kasut kite same..cume mine punye hitam merah...n agak sakit lah kasut ni sbnarnya kan~ :(

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy