May 18, 2011

1st TiMe TRy

monday nite kan ... aku ade lah order satin shawl kat apple pink bow ... so smlm, plan lah dgn owner apple pink bow ni nak g amek shawl tuh kat giant supermarket ... dlm pd tuh, nak amek adiah yg aku menang from tis contest skali *wink wink*

makanyer around 2pm ... g lah aku giant supermarket tuh with both my sista ... skang giant kat cni da kurang gile owg sbb tesco da bukak betul2 depan giant manjung ni ... bole lah ko main snap2 pic kat c2 tanpe segan silu mcm kami ni, ahaks~~
keturunan geram tgk teddy bbyk camni :)


haruslah pic aku yg plg over, ahaks~~


eh btw! smlm aku ssaje mengedix try pakai shawl ala-ala hana tajima ... tp agaq selekeh lah ... name pon pestaim kan? hehe~~
oke x? oke x? *jgn nak over bole*


sgt hepy sbb dpt mnambahkan stock shawl lagi, ahaks~~
owh! mcm da nak penoh laks ring tuh ... mayb mao wat preloved 1 ari nnt *adahatijugaqtuh*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

9 Criticism:

Liyana Zahim said...

Banyaknye bebear!!! Naaaaaakkkkk!!!

MaMa AiNi said...

salam kenal...cantik velvet ngan shawl tu, nak suke bear ek?...ank mama pun ade 1 almari koleksi bear dia...

Anis izyan Abd Rahman said...

eeyh haiii !!! caqntik la , cemane u ikat tudung cam tuh ha? teach me please

YaNiEz said...

salam...style shawl ala2 hana tajima....
suke3!!! =P

p/s : kite da follow awak...jom jln2 blog saye...

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ Liyana Zahim -> g jew giant stay1, ahaks!

@ MaMa AiNi -> mintak kat die 1 bole? hehe!

@ Anis izyan Abd Rahman -> ai pon blaja kat utube sajork dear *wink wink*

@ YaNiEz -> thanks n 4 sure i will :)

echaRierie said...

waaa..kamu sweet sgt..
mix ni kan ?
:)

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ echaRierie - thanks dear ... but bkn mix lah, haha~

Meyra Haney said...

cantek kamu bersama shawl (:

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ Meyra Haney -> thanks dear ;)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy