August 19, 2014

Kisah Sakit Mata Anak & Ayah

Assalamualaikum readers  

Weekend kelmarin aku balik rumah mertua kat Taiping . Rumah mertua aku ni ade bela kucing . Anak aku pulak memang jenis yg histeria bila tengok kucing . Laju je nak diterkam kucing tu nak ajak BERKAWAN =P



Abeh digomoinyer kucing tu sepuas-puasnya . Kucing tu pulak memang jenis yg suka redha je kalau dengan bebudak . Buatlah ape pon , i is redha uols ~

Main punya main dengan kucing , sekali hari ahad pagi tu bila dia bangun tido aku perasan yg mata dia macam merah² sikit pastu macam sembap .

Mulenyer aku syak dia tido banyak . But after some research , rupenyer maybe dia alah kat bulu kucing tu *sobs*

Semalam tengok mata dia macam dah ok . Just badan macam dedor² sikit . Tapi ayahnyer pulak mata merah gila² pastu berair . Terus aku ajak pegi klinik . 

Confirm ! Sakit mata . Terus dapat MC 3 hari . Udah la minggu lepas pon dapat MC 3 hari sebab kaki bengkak sampai tak bole jalan . Puncanyer tersadung kat market =P

Semalam hubby cakap ...
(p/s : bukan niat nak menunjuk ye , just untuk kenangan iols d hari² akan datang)

"Agaqnyer Allah makbulkan doa B kot sebab B selalu doa janganlah bagi Nazeef sakit , bia semua sakit dia tu d transfer kat B je "

Ya Allah , time tu tersentuh sangat hati ni bila dia cakap macam tu *sobs*

Get well soon kesayangan !

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

Kisah Si Dairy said...

moga cepat sembuh ye...

mommy idra said...

Assalamualikum, salam perkenalan buat blogger pink velvet....

Falsya said...

alahaiii siannye..semoga cpt sembuh..

Umi Nazrah said...

salam singgah. inshaAllah nanti akan hilang tu. amek masa ja :)

Ummi Zarra said...

Ololololo siannya...
Semoga cepat sembuh...

fatihah fazlin said...

siannya... get well soon baby...:)

btw, nik singgah membalas kunjungan..

Ayu Jafri said...

mmg musim sakit mata kot skrg...tgk timeline FB,ramai yg ngadu sakit mata..huhu.cuaca mempengaruhi juga kot kan.YM follow sini ye...salam kenal.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy