August 8, 2014

Beraya Di Hospital

Assalamualaikum readers  

Lamenyer ! Lamenyer ! Lamenyer ! Lamenyer tak update blog , huhu !
Lately ni kesihatan tak berapa nak ok lah . Dengan morning sickness datang balik , uwaaa ~

Macam mana raya korang ?
Me ? Raya tahun ni macam raya yg paling tragis sekali :'(

Raya 1st aritu aku beraya kat rumah mertua kat taiping . 



Malangnya pepagi raya tu jugaq dah dapat call drpd family aku cakap yg adek aku warded kat Hospital Pantai Manjung sebab Appendix n kene operate that day jugaq , huhu ~

Mulenyer aku plan nak balik raya 2nd , tapi mak aku cakap adek aku kene tahan ICU pulak sebab dorang nak pantau lungs dia . So pepagi raya 3rd baru aku balik n terus lawat dia kat hospital . Ingatkan raya 3rd tu dia dah bole discharge , rupenyer kene tahan lagi sehari sebab demam pulak . 

Makanyer dari raya 1st sampailah raya 4th family aku beraya kat hospital je . Yg paling kecian adek aku yg sakit tu lah , baju raya pon tak sempat nak rasmi . Gambar raya kitorg 1 family pon takde *sobs*

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

sYiRa LoKMaN said...

la..siannyaa..tp ni semua kenangan kannn

Mrs Velentine said...

LAH SIANNYA...SEMOGA ADIK CEPAT SEMBUH..WAH MERAH GITU TAHUN NI..SELAMAT HARI RAYA

Nana Ichigo said...

nana datang berkunjung balas.. selamat hari raya.. moga adek akak cepat sembuh tau..

Nanie Dean said...

Semoga semuanya baik2 dah sekarang ni...

Ayue Idris said...

alahai..yeke..kecian kat adek..da baek blom tu?

Aini said...

semoga baik2 ya semuanya, cantik tudung raya tu laa..berkenann hihii..neway selamat hari rayaaa! ^^

Nory Zoulkefle said...

mungkin ada hikmah disebaliknya kan...selamat hari raya...=)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy