March 26, 2013

Kaki Giant!

Uwaaa~ Nowdays kaki aku dah bertukar jadi kaki giant ...


Picture tu bukan kaki aku ye! Tapi macam tu lah rupenyer kaki aku sekarang ... Sakit tu takdelah, tapi terasa macam kebas sangat² ... Udah le nak pakai slipper pon dah tak muat, pfftt!

Selalunyer kaki aku start bengkak ni time aku pegi keje takpon kalau naik kereta lelama ... Tapi lepas balik rumah, aku baring sambil tinggikan kaki, Alhamdulillah, surut jugaqlah bengkak ni walaupon bukanlah 100% surutnyer

**********************************************************************

#sumber
**********************************************************************

Esok checkup 35 weeks ... Hope everything will be ok, amin~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

14 Criticism:

cha said...

haha i baru nak terkejut tengok ingat kaki u tu tadi haha.

semoga everything will be fine :)

AyueJean AJ said...

Oh dahtak lama lagilah nak due ye kak...
Semoga semuanya baik2 belaka...

SarahSyafiq said...

mcm tu skali ye kalau kaki membengkak tu.

Mila Ahmad said...

Alaaaa keciannya....sabar er...

trah zain said...

mak cik saya dulu pn pernah jadi camni,, cabaran tu.. semoga Allah bagi ganjaran yg besar buat akak n semua ibu2 yg mengandung (^__^)

nida zin said...

selamat melahirkan nnt... :D

#jgn lupe upload pic baby nak tgok..he

Munirah Rafiuddin said...

insyaAllah semua nya ok =)

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Fiza Rahman said...

Kaki bengkak tu biasa lah. Nak tido nanti letak bantal bawah kaki.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

terkejut ena, ingatkan kaki akk td.. tapi ni salah satu simptom org pregnant an an.. lepas bersalin nanti elok la balik... sbb kak ipar ena dlu camni gak kaki dia... kasut dah tak muat

Si Matatajam said...

Hope ibu dan anak baik baik saja.. Balas kunjungan dan folo sini

アヌム said...

kaki i pun camtu jugak..bengkak gilee huhuuu

Nasuha said...

Tp dia blh susut blk kn...sian akk..

Sue-Rya Qistina said...

mase 1st n 2nd preggy, kaki saya bengkak jugak. tapi masa tu kandungan dah 37 weeks ke atas. ramai yg ckp tu tanda2 dah nak bersalin. kalau boleh, bnykkan berjalan dan bersenam. mungkin boleh membantu utk kurangkan bengkak kaki tu

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy