March 13, 2013

Check-Up 33 Weeks

Arini 1st time aku pegi check-up without my hubby ... Selalunya dia yg teman, tapi arini dia ade meeting pulak *sobs sobs*

Itupon sebelum dia pegi meeting tadi, dia datang jenguk aku jap kat KK ... Sempat gaqlah dia layan dulu muntah aku tadi, haha!

Check-up tadi, doctor cakap kencing kotor ... Tapi lepas repeat test, alhamdulillah ok pulak ... Pastu doctor cakap kepala baby dah cantik kat bawah, tapi belum masuk "lorong" hehe!

pic credited to babycenter
Berat baby 2.2 kg ... Rasenyer ok lah kot sebab doctor tak komen pape pon pasal tu tadi ... Berat aku sekarang? #sentap

Semoga kamu membesar dengan sihat kat dalam perut ni sampailah kamu lahir nanti sayang! Amin~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

Mooniqueen said...

Teringat dulu anak 1st deliver umur baby 33weeks.. berat lahir 2.1kg

cik chinta said...

hihi...me too klo ckp psl bert ni..tp pk psl bby. jd xkish plk. ha8

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Amin! semoga baby akk sihat nanti... hehehe berat akk udah dicakaplah kan?? memang org pregny ni berat akan naik... huuuuuuuu

NinaAz said...

Tcare sis :)

PeRdU cINta said...

moga sihat dan selamat hingga tiba melahirkan..amin..

Arya Addin said...

Assalamualaikum bakal mama ! wahhhhh .. tak sabar nya nak tunggu baby lahir..aya suka sangat !hee .. nanti jangan lupa umum tau .. wink wink .. hehe
btw
jemput join contest nie yer
tamat : 17 march 2013

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/02/contest-give-me-ur-design-by-arya-addin.html

-arya addin-

Mohd Lokman Bin Ramli said...

amin.. hehe.. ^_^. semoga kedua-duanya berada dalam keadaan sihat sejahtera

アヌム said...

wah tahniah :)

Nastyna said...

semoga both ibu dan anak sihat.. hahaha takper ibu badan naik sikit, nanti pas deliver turun balik ;)

Namee Roslan said...

seronoknya ada baby dalam perut. :) namee belum ada rezeki lagi. sobs. mudahan nanti ada lah juga rezeki. hehe. doakan namee ok :)

haNem said...

take care ye mummy..jgan lupe makan vitamin..semoga Allah memudahkan kelahiran seorang mujahid/mujahidah :)

Mrs Velentine said...

wah dah 33 minggu....tak lama lagi menanti kehadiran si comel

Hunny Kitty said...

good luck n semoga dipermudahkan urusan ye

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy