March 5, 2013

Die Hard vs Rock Oo

 Minggu ni je mak buyung yg tak sedar diri ni dah 2 kali masuk wayang uols ... Sekali hari sabtu kelmarin ... Sekali lagi malam tadi ... Hikhik!

8 bulan sudah~~

Actually sabtu kelmarin memang cadangnyer nak tengok Rock Oo ... Tapi malangnyer tiket semua dah sold out ... Yg ade pon waktu maghrib je, pfftt!

Makanyer terus tengok cite A Good Day To Die Hard


So far cite ni best jugaq ... Tapi unsur ganasnyer melampau sangat sampai baby dalam perut dok kicking tak berenti² ... Terkejut gamaknyer ... Alolo~ cian dia, hikhik!

 Kalau nak d'bandingkan yg mane lagi best antara A Good Day To Die Hard dengan Rock Oo ... Dah tentu aku pilih ...


Memang lawak gile² lah


Really recommended ... Sape yg belum tengok tu sila²kanlah ke wayang ... Or sape yg nak tengok kat astro first tu, silalah tunggu dengan penuh kesabaran ye ... Untuk yg nak download / tengok on9 Rock Oo ni, silalah tunggu dengan 2 x penuh kesabaran ... Hikhik!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

10 Criticism:

sabella mohamad said...

kalau tengok rock oo time pregnant , agak agak baby yg keluar nanti jadi rambut macam dorang tu tak ? hahaha

NinaAz said...

Waaaa... dah 8 bulannnn. Tahniah3333. Hihihi.. btw. Nina pun dah tgk citer tu a good day to die hard. Citer tu best....

Lady said...

wah, best2.. nak tengok lah lepas ni,

Cik Puan Rara said...

hahaha sian baby.anak aku masak aku tgk cite madagascar dulu,dye pon bergolek2,suka kot sbb dgr lagu,

Nastyna said...

hahaha semangat, Baby tak suka ganas2 takpun marah bising dia nak tdo kot.

Marya Yusof said...

Hola Pink!

Lama dah tak tgk wayang... Kat sini lagilah ye...

8 bulan dah... wah... tak lama lagi tu semoga selamat semuanya :)

~AmyLiana86~ said...

hubby nk sgt tgk citer die hard tu..hehe..

wah da 8 bulan..besar nyer peyut die..suke tgk..amy nyer kecik jer.. =)

mama maman aka yana said...

lama tak tgk wayang berdua.. selalunya bila ada si anak byk cite takleh tgk.. tak cukup umur lak..:)

caliph shuriken said...

ntah knapa sy suka tgk movie tapi jenis x suka pegi cinema, erkk...

Katak Comel said...

kemain nfsu tgk wyng dye mse pregnant, nk ank jd movie star la 2..
ahaha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy