March 8, 2013

Saya Minta Maaf Sebab Tak Tahu Apa-Apa

Assalamualaikum n Salam Jumaat uols~~

Owh! Tak lupe jugaq untuk wanita seluruh dunia ...
pic credited to : meme.com
....................................................................................................

1st time buat tajuk entry kemain panjang camni, hikhik! Aku sebenarnyer ade pengumuman sikit ni ... Cewahh, kemain tau nak pengumuman bagai =P

Berkenaan entry aku yg lepas pasal linguaphone (Refer entry : Linguaphone Sindiket Penipuan) ... Ramai pulak yg tanya aku macam²








Makanyer ... I'm really sorry guys ... Saya betul² tak dapat nak bantu korang selesaikan masalah pasal linguaphone ni sebab sampai sekarang memang takde solution untuk masalah tu, huhu! =(

Adek saya pon until now she still tak bayar pape dekat linguaphone ni ... She just ignore phone call from dorang je ... Setakat ni takdelah pulak ape² tindakan kat atas dia ... But untuk masa yg akan datang, Wallahu a'lam!

For those yg ade solution untuk selesaikan masalah linguaphone dorang ni, mohon share sesame ... Thanks alots~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

sahizatul sahimi said...

mmbr pon pernah terkena. tau ape dia buat? dia tak byr pon. sbb pihak linguaphone tak boleh buat pape. wlaupon dorg ada hitam putih. sbb ramai sgt yg dh terkena

Nastyna said...

I tak tau hujung pangkal cerita ni, payah la jugak kan sebab dah sign kontrak sumer. or else boleh buat aduan kat Persatuan pengguna or write to local newspaper. Hmm payah kan.

~AmyLiana86~ said...

masa belajar kat u aritu mmg femes la jual menda alah nie..nasib tak terpikir nk p beli.. =)

daun sirsak ace max said...

bahsanya saya tdk paham,

cara mengobati kelenjar tiroid said...

hmmm good job ya

FiZ said...

kesiannya..tapi tu la...tak blh nk tlg..

teringat dulu kt uni, setiap kali expo knvo, msti ada booth ni...malas ja nk layan...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy