May 7, 2015

Terjebak Sudah Berbaby-Wrap =)

Assalamualaikum readers

Aritu aku ada bagitau yg aku tengah mencari baby carrier kan ? [Refer entry SINI]

Cari punya cari , finally terberkenan yg jenis wrap lalu lelaju jugaq terbeli , hikhik !


♥ Stretchy wrap
♥ Sesuai from newborn until 10kg
♥ Material memang very comfy 


See ! Very comfy . Rania selesa , aku pon selesa . Takde dah sakit pinggang bagai =)


Boleh jugaq hands-free . Multitasking mama gituww =)

Aku beli kat Cuddle Me Mummy Baby Wraps . Owner sangat friendly . Sanggup troubleshoot patjuta kali kalau ko tak pandai nak wrap , heee !

Tutorial nak pakai stretchy wrap sling ni aku refer kat sini :


Senang je sebenarnya . Aku 2 kali try je dah pandai wrap tau , ewahhh =b

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

Haneeza Mohamad said...

nampak comel sangat.. hehe

nurinsaniah said...

haha..nampak seronok jer baby tu duduk dalam kendong tu...

Eka Tikah said...

comel dan senang nak bawa bby pergi mane2. hehe

::EIDA:: said...

nemo! hehehheheh

Fiqah Feeona said...

Thank you..Saya memang cari pun benda ni..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy