April 21, 2010

1st j0B !nTeRV!eW

fUhhh~ arini peztime akU g j0b interview {nebez giler 0ke}

keje y akU ngah keje skang ni mang tade wat any j0b interview kat akU p0n time mUle² d0wng na amek akU dlU {mayb time tUh b0s akU da t'desak sgt k0wt smpaikan nak tanak, dye t'paksa gaq amek akU, haha~} ... so0 4 sUre r akU ta penah b'hadapan ag ngn sitUati0n na interview ni kan, hUhU~
*credit t0 mr.g00gle =)
..............................................................................................................
interview ni kat ep0h...p0st technician
akU g ngn mmbe sek dlU y mang skepale ngn akU, niesa {seb bek dye ad, hUhU~}


sampai jew kat sane {name n alamat d rahsiekan, ahaks~} , kami kene tUnggU kat visit0r r00m dlU...ingatkan jap jew, Upenyer cisSs~ sgt lame 0ke na tUnggU...pdehal tade r ramai mane p0n 0wg y dtg na interview tUh {mayb sal interviewer y ta cUkUp k0wt :-/}


after sekian lame tUnggU kat c2, then barU r tUrn kte0wg laks...mUle² mmbe akU ni mas0k dlU...after 5mnt, akU tgk dye da kUa...


akU : Uiks ??? dah ke k0 ???
niesa : dahhh...k0 laks g mas0k
akU : al0rh~~ tk0t r...dye tanye pe ???
niesa : sal diri k0 jew


so0 tUrn akU laks mas0k bilik interview tUh...


0verall...interviewer 2 mang jUst tanye sal diri akU jew {ley tak akU na ckp y akU sgt malas da na taip sbiji² sal interview tUh ??? ahaks~~} ... interviewer 2 gta0 pasni ad 2nd interview laks lam temp0h 2 minggU ni {mayb sal tUh k0wt kte0wg d interview jap jew plUz tade test pape p0n, hUh~}


wish Us lUck in 2nd interview 0ke ??? {i2p0n la0 dpt g 2nd interview r, ngeEe~}

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy