April 9, 2010

DePReSseD ='/

.: rite n0w akU sgt depressed 0ke :.


pUnca ???
sUmenyer sal en.b0ifen {t'tbe na salahkan dye laks, ahaks~}
...............................................................................................................
actUally ari selasa lepas, en.b0ifen ad tUrUn ep0 4 his k0nv0
selasa : raptai
rabU : k0nv0


so0 we plan MAYB we can meet 0n thUrsday...wlUp0n it jUst MAYB, akU ni ter0ver cket laU bab nak jUmpe dye, akU g letak arapan 100% tat he will c0me {at last...pdn mUke akU gaq, h0h0~}


lbey dasyat, akU siap ta g k0nv0 kwn² y same batch ngn akU ari senin 2 c0z akU ingat na amek cUti 0n tat thUrsday jew, xkan senin p0n na cUti gaq kan ??? {h0pe they'll 4give me 4 tis, hUhU~}
...............................................................................................................
.: tUesday nite :.

tibe² aUra akU na g k0nv0 dye dtg laks, so0 i msg him...
B...rase cam na g jew k0nv0 B s0k ??? hUhU~
 
bUt sgt hampagas c0z he din reply my msg >=(

btw...akU tanak g k0nv0 dye sal mama dye g {hell0~ i never meet his m0m yet 0ke, mesti r sgt cUak, haha~}
n dye p0n tadenyer ngajaq akU g k0nv0 dye {cisS~}
...............................................................................................................
.: wednesday nite :.

dye lik Umah jew, terUs cite sal k0nv0...hepy gile akU dengar cite dye time ni {tp cdey gaq c0z ta dpt dtg, hUhU~}
then he say...
erm~ rase taley dtg k0wt s0k sal na kene g anta b0rang apply keje kat ep0...MAYB jUmaat k0wt barU dtg

adUhh~ hancUs 50% arapan akU ='(
...............................................................................................................
.: thUrsday nite :.

bb...ta dpt jUmpe r...s0k kene g ep0, tadi ta g, bdn letih...pastU na lik kl trUs

h0h~ sgt hancUs 0ke atykU !!! then ley laks en.b0ifen marah² akU sal ta phm dye, pdehal akU letak f0n sal i need time 2 accept tat 0ke...mane x nyer, akU da plan mcm², da ciap beli adiah 4 him n ag dasyat, akU da ciap beli bajU na g dating ag taw, ahaks~ *mental skejap*

da r akU depressed tahap cipan, dye ley laks na marah² akU, mang b0m kebab0m r mlm tdi, haha~
...............................................................................................................
tp pagi ni da 0ke ngn en.b0ifen, dye da pUjUk akU lik, h0h0~
cUme kUciwa sal ta dpt jUmpe kat aty ni still need time 2 treated r kan =(
waaa~ na jUmpe dye *s0b s0b*
pasni tam0 dgr pkataan MAYB ni agdah ='(

p/s : d0akan en.b0ifen dpt keje kat ep0 0ke ??? dekat cket n plg penting ley kawen awai c0z kat c2 dye da keje permanent, haha~


p/s/s : s0wii gUys !!! if 0ny i can tUrn bak time...sUre akU da dtg Utk k0nv0 k0rUnk *s0b s0b*

p/s/s/s : barUkU sedar...karangankah entry ni ??? naseb r, h0h0~

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy