August 11, 2011

SPoNTaNeOuS THuRsDaY #6

salah ke kalau aku (yg suda berpunye) tolak permintaan sorang lelaki utk kua gi bukak pose sesame (jz 2 of us)? kate org ...
" mencegah lebih baik drpd mengubati "

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

8 Criticism:

Iliani Rahimi said...

100% xsalah...hehe ;)
btw, slamat berkenalan cik pink velvet..kalau sudi jemput la ke blog cik yanie ;)

fyna said...

tak salah..tapi kalau nak keluar make sure bawak tentera!

Ruzzezanie said...

tak salah..

tapi depends pada "empunya" kita tu dan yang mengajak tu.. kalau as kwn, setakat nk kenal xpe la..kot la kwn lama kita masa zaman hingus syretttt kat tudung dulu..hihi..

tapi kalo nk test market, xpayah pergilaaaaa... nanti gado dgn 'empunya' plak kn?hihi


# minta2 bila da ada 'empunya' nanti, beliau faham ruzz ni ramai kawan. :(

enyheartsdiamond said...

no, kamu langsung tak bersalah ;)

ayie said...

itu namanye lelaki tak tahu malu..ke u ngan dia memang best friend??

edaman said...

xslah..kelua rmai2 oke p bedua t dpat gadu lak ngan bf hah hehe

edaman said...

xslah..kelua rmai2 oke p bedua t dpat gadu lak ngan bf hah hehe

hanafijaafar said...

haha, nampak sgt beliau ada niat lain.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy