August 2, 2011

CaBaRaN MaKaN DaLaM

before tis aku ade buat THE 30 DAYS CHALLENGE ... but makin lame makin buhsan laks aku ngn solan-solan yg ntah pape dlm tuh ... makanyer, officiallylah aku dah buhbyekan sajork challenge tuh (bole.....?)

n now ... aku mau start challenge baru laks (#adehatilagituh) ... tatau lah bape lame laks challenge ni bole bertahan ... ahhh! bedal lah ... asalkan blog aku berisi ye daq? =b

challenge ni aku join from BLOG MAKAN DALAM

cadangnyer nak start besok ... tapi esok #ww lah pulak ... kamis after #st sajork lah nampaqnyer ye? hehe!

nota kaki : hope dpt abehkan challenge kali ni *wink wink*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

Gee said...

gud luck dear..(^_^)

zOeY zAu YaH said...

haha malas lah tu kan

Liyana Zahim said...

Btol2 mcabar ni.. Mkn dalam tu lelame ley jd rompong organ dalaman.. Wakakakak~

Nizam Ijam said...

menusuk kalbu sungguh..hehe

nuha ahmad said...

mesti mcm2 cerita yg ada kan sis?
excited gak nak tahu..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

good luck..
moga dpt menghabiskan challenge ^_^

cik paja hanim said...

good luck..nak buat jugak la..hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy