December 2, 2011

Pestime Drive Kereta Auto

semenjak aku dpt lesen kereta lepas spm dulu kan ... almost dah 7 years jugaq lah (cisss! terasa tua pulak mention statement mcm ni) ... aku tak pernah lagi drive kereta auto ... dah tu celah mane pulak aku nak drive kereta auto kan sebab kereta aku dah tentu² kereta manual ... kereta my dad n my bro pon manual jugaq, haish~~

then after inchek fiancee beli kereta auto ... die ade jugaq suruh aku belajar drive kereta auto ... tapi haruslah aku jawab "nanti lah" ... aku bukannyer hape, mamat tu over sikit kalau bab kereta ... kalau aku tutup pintu kereta die kuat sikit pon die nak sentap ... kang tak memasal time aku drive salah je pape, mau sebulan die sentap dgn aku ... tak koser oke! hahaha~~

so arini ... aku kene pegi ipoh with wife bos ... die pulak tak bole nak drive sebab baby die demam ... die mintak aku drive kereta die yg ofcoz lah kereta auto tu ... mulenyer mengelabah jugaq sebab takde clutch, pastu syok ya hamat pulak ... terus rase nak drive kereta inchek fiancee jugaq lepas ni *tangan di dada, mata ke atas*

merasa lah jugaq aku drive kereta wife bos aku ni tadi dari pukul 10.30am sampai 4pm

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

DOMU-KON said...

upah la driver senang..tapi baek gak yer tolong wife bos..

kura said...

tahniahh. hahha

bobiedanbad said...

lebih suka drive auto dr manual :)

apik pehe said...

wahhh..lamanya..

ibu Wawa said...

Samalah macam kak Wa dulu. Sekarang ni best giler bawak kereta auto. Tak payah fikir nak tukar-tukar gear dan tekan clash. He...he... he...

Liyana Zahim said...

Huwaaaaaaaaaa... Nk try drive auto gak!

zOeY zAu YaH said...

staff yg baik nih..hari tu tlg balut hamper..nih tolong wife boss haha..

zureen said...

OMG! tak baca entri.. tgk gambo terus komen..
awak cantik!!!

hafrawiey ozakawa said...

tantek la akak mcm heroin industan.hheheheh..baik btol nk tlg org..

p/s:done follw here..hehhe

Fendy said...

mane2 pon ok..kete auto or manual...kene biasakan 2-2

Rtp Farra Arisha said...

many of people around me said drive auto car is better than manual car..perhaps..:)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy