December 21, 2011

Melaka Trip (Day 2)

sambungan drpd MELAKA TRIP (DAY 1)

kemain cepat je aku nak abehkan entry melaka trip ni, hik3~~

actually aku maleh nak cite pasal hari kedua kitorg kat melaka ni sbb kitorg busy hantar adek aku masuk poli je hari tu ... kang ade part nangez² pulak, jenuh aku nak abehkan entry ni, haha! 

tapi overall, hari kedua ni mmg penat gilos lah sbb mengangkut brg² adek aku yg kemain byk ... dah la brg byk, berat, jauh, kene pulak angkut brg tu naik bukit, naik pulak tingkat satu lagi ... bole bayang? mmg pitam ok tat day ... abeh sakit² badan :(

yg tudung biru ni lah yg masuk poli merlimau ... pic ni mase kitorg pegi breakfast sblm hantar dia tat day ... sedey pulak tgk pic ni, huhu! *over*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

kura said...

exercise angkat barang. rilex laaaaa hahha

Liyana Zahim said...

Herherh.. Bljr.. Oh kalaulah zmn itu boleh diputar smule.. Besnye blajo kan!

~Nana BamBam~ said...

ade ole2 tak dr melaka? hehehe

EmpayarUtama said...

sini masih cuti hehe

Cik Nurul said...

rindu mereka.. =(

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy