December 7, 2011

Facebook Timeline Lah Pulak!

nowdays bukan setakat twitter je ade timeline ... facebook pon nak bertimeline bagai jugaq ... haish! pentiru betul :/

lagi pentiru sbb ade org cakap yg facebook timeline ni mcm myspace ... ye ke?
(aku takde myspace, jadi aku taktau, hik3~~)


ok! serious menyampah dgn facebook timeline ni ... serabut sgt! pon mcm tak privacy sgt lah ... ntah hape motip die buat camni ntah, huh!

sape yg facebook die dah b'tukar mcm aku ni?

&

sape ade solution utk tak payah pakai facebook timeline ni?

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

En. Kronik said...

i have no idea tooooo...

rara pinkmafia said...

adoiiii mmg problem ni.

kura said...

gua dah tak ada fb... Eheh. hahah

DOMU-KON said...

xthan dngn timeline tu..misz Domu edactve fb..truk kah?

iffah imani said...

yes ,..kita pun ada dengar hal tu masa attend seminar ict,..

http://iffahimani.blogspot.com/2011/12/facebook-be-careful.html

Cik Ziera said...

teruknye fb ne. tapi kite punye mcm bese lagi

Fabulous Me said...

Mmg mule2 rse tah ape2. Tp ble ade live event tu cam jdi blog plak.. Siap ade header.. Huhuhuhu lgi best bole bace blk xtvt/status dr awal create FB. Its 2006. Bole buat tsenyum bace satu2.. RAJIN plak kn

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy