December 12, 2011

Yahoo~ Esok "MERDEKA"

kenapa aku cakap esok "MERDEKA" ?

sebabnya esok sampai sabtu bos aku adalah takde ... pegi jenjalan makan angin kat luar negara ... makanyer "MERDEKA" lah aku selama seminggu di sini ... bole bukak pesbuk n blog suke² hati tanpa perlu usha line =b
#pic source

sabtu tu pulak ... aku cuti sampai selasa ... nak pegi luar negeri ... NEGERI je ye? hik3~~

ehhh! mcm best pulak schedule aku sampai hujung tahun ni ...

13 dis - 17 dis : bos on leave
17 dis - 20 dis : aku on leave
21 dis - 24 dis : keje mcm biasa (part ni tak best.....!)
25 dis - 26 dis : cuti christmas
27 dis - 30 dis : aku ade kursus kat ipoh (best sebab tak payah masuk opis)

 owh! sgt tak sabar mau melangkah ke 2012 *wink wink*

nota hati : 
 
 rindunyer dekat inchek fiancee ... seminggu tak jumpe ... mlm ni nak ajak pegi shopping lah ... ehhh!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

12 Criticism:

rara pinkmafia said...

wahhhh untung lah.hehehe

mizz RFL said...

huhu.. skenya dia bos xde hahahhaha.. glk2 aku baca

kura said...

seronok bos tak ada kan! hahha

J.Syazwana said...

best kan kalau boss takde. aman je idup. hehehe.

saya plan nak amik cuti seminggu hujung bulan ni. yeahh :D

TiraPengemis said...

wahhhh...bestnyeee...hehe

Saddila said...

wahh kemain nak ajak shopping . hihi
selamat bekerja kak :)) kiki

Pendamba Mawar said...

best la dia

Liyana Zahim said...

slama ni usya line ek? ok tgh bygkan.. gahahahaha!

Anglear!ez!! said...

mcm kawan saya laa muka akk ni?adik beradik ke?
huhuhu

✿ pink velvet ✿ said...

@Anglear!ez!! sape name kwn kamu tu? hehe~

sweety_nur said...

amboiiii sronoknye dia yerk....

zOeY zAu YaH said...

2012 lagi best kan? hehe...tahu dah kenape

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy