December 26, 2011

Musim Back To School

nowdays pegi supermarket je confirm penuh dgn barang² "back to school"


teringat pulak zaman sekolah dulu ... time mcm ni lah yg paling best ... dpt baju baru, kasut baru, beg baru, pencil case baru, semuanyer baru lah senang cite =b

lepas dah dpt semua baru ... kemain semangat nak pegi sekolah ... siap berazam tahun ni nak belajar bebetul ... nak study jam sekian² pon dah siap plan bagai

tapi malangnya ... azam tu tahan seminggu je lah ... lepas dpt je buku teks, dah start belajar, terus mcm ...

"ehh! aku ade azam ke? tak penah tau pon?"

kesudahannyer ... selagi tak periksa akhir tahun, selagi tu lah takdenyer nak study ... itupon b'syukur sgt KALAU study, hahaha!

lawok pulak tgk gambo ni ... ehh! sape ni? sape ni? lalalala~~

kepada adek² sekalian ... sila jgn ikot perangai kakak ni ye! belajar bebetul, zaman sekarang ni, setakat diploma, sila jgn berangan nak gaji sedap² ye!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

3 Criticism:

Hanih Borhan said...

Betoi tu,hahahaha...Selagi tak exam, tak adanya nak study :D

Cikpuan rara said...

kikikiki aku xnk letak piccy aku tyme skola.klako lah.hehehe

Semut Senyum said...

sekrang masa utk beli barang sekolah adik2 pulak.. hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy