January 31, 2012

Gudbye Jan, Welkam Feb~

arini last day dlm bulan jan ... esok dah masuk bulan feb pulak ... huish! kemain cepat pulak aku rase sekarang

source
as a bride-to-be ... sgt nevez tahu? *sobs sobs*

mane taknyer ... persiapan satu ape tak buat lagi ... usah nak kata persiapan lah, kursus kawen pon next week baru nak pegi, haha!

tapi kan ... semenjak kebelakangan ni mcm stress pulak memikirkan duit ... ape² problem pon yg datang sekarang, sumenyer ade kaitan dgn duit, uwaaa~~

itu baru plan nak buat wedding yg simple² , ikot kemampuan n buat yg mane perlu je ... ce kalau plan nak yg grand²? mmg pitam lah jawabnyer, huhu!

semoga Allah sentiasa tabahkan hati kami utk tempuh dugaan² mcm ni, amin~~
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

Cikpuan rara said...

biasa lah tu yein.duit mmg masalah utama.aku ni dulu menanges.hehehe.tp tu lah.berdoalah.Allah tolong.settle satu2.take it easy ok.chaiyok2.aku dtg kenduri ko nt mst dlm keadaan boyot.hehehe

yana-feehily said...

moga Allah permudahkan urusan :)

cinta siswi said...

selamat bakal pengantin baru akak.. hihi.. sabar banyak2 yea.. :)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
betul tu terasa masa berlalu bergitu pantas...jadi cepat2lah kawen tu?.

Cik Nurul said...

xpe kak, pelan2 kayuh... buat mne yg bole dulu ye? eheee

~nak tumpang nebes jgk lah.. kih3 :P

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy