January 6, 2012

Apehal Pulak Lagi Ni Hah ???

ape ke hal pulak pesbuk aku jadi camni ni arini? huhu~



nampak ke ape aku maksudkan?
bhgn chat n timeline tu udah blur pulak jadinyer, haish!

owh btw! besday sape kat wall aku tu erk arini?
tettt! besday inchek fiancee

ye betul! beliau sudah semakin tua arini ... dengan itu, beliau tidak lagi memerlukan hadiah n surprise mahupun kek besday, sekian!


ok tipu! actually aku yg dah taktau nak beli ape kat die ... sepanjang 7 years aku dgn die ni, aku asyik kasi hadiah kemeja, t-shirt, perfume ... pastu ulang balik benda sama, hahaha!

bosan kan nak pilih hadiah utk lelaki, takde byk choice ... kalau nak belikan gadget mmg taklah kan ... pastu nak belikan jam ratus², mmg mimpi sajork lah kau disana, hahaha!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

18 Criticism:

iszieylyanziy said...

bagi kasih sayang je lah kalau cam nie,,heee

Cikpuan rara said...

lelaki mmg tak banyak choice kan?ko bg je bunga ke dye.hehehe

NighBerkz Ent said...

anything janji ikhlas..hekhke

AmirahSM said...

hehe hbtyour fiancceeeee

sYiRa LoKMaN said...

hahaha...bg kasih syg la best ^_^
jimat! tp bmakna..

mizz RFL said...

wahhh da 7 tahun.. tahniah!! bagi la dia wallet ke, xpun album dn dlam tu de gambar2 korang.. tp buat dgn kreatif..

zOeY zAu YaH said...

mcm2 fb nih..tansen pun ada gak..happy bsday to him =)

Cik Bib said...

sweetnya....happy birthday to ur fiancee. bg senyuman manis jo. heh~

~Nana BamBam~ said...

erm bagi senyuman jerp..hehe

sheila said...

akak penah skali tu besday abg kay... camne buleh lupa nak spare duit ntah.. sudahnye akak masakkan megi paling spesel je untuk dia makan malam. kesian dia

EnciK AxixOu said...

beli rim kete dioe cmfrm suke ny

El-Janna said...

haah lelaki ni mmg tak byk choice.. brg dorang mhal2

En. Kronik said...

cuba bagi dia madu.. mesti dia akan suka dan bertambah sayang~

yg ikhlas lagi kacak : adam danish

Liyana Zahim said...

Beli tu binatang nama glider.. Haaa.. Pahtu buleh bawak kuar jln2 ltk atas bahu cam paris hiltonn.. Feelin2 paris gitu.. Ahahaha..

~Sweet Honesty~ said...

ahaha..klako En. Kronik.. lelaki ne mmg suke yg manis2 ehh?? Madu kn manis.. well, cik pink, bday cik abang tu same la ngan bday kite... lalalalala~

~Sweet Honesty~ said...

ahaha..klako En. Kronik.. lelaki ne mmg suke yg manis2 ehh?? Madu kn manis.. well, cik pink, bday cik abang tu same la ngan bday kite... lalalalala~

Baju Murah Bagus said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

Cik Nurul said...

wah, ape bende yg jadi kat fb akak tu? -.-

btw, hepi belated besday to encik fiancee akak.. heee

~nak bg hadiah utk lelaki mmg xbyk choice.. huhu

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy