January 17, 2012

Kereta Rongak!

arini kan ... aku datang keje bawak kereta rongak

what? kereta rongak? kejadah lah pulak rupe kereta rongak ni kan? hihihi~

haa! ni hah rupe dia ...

bole bayang kat mane rongaknyer?



kasi close-up sikit
kat bawah stereng oke!
ni hah! cover bawah stereng tu yg dah tercabot *sobs sobs*

actually aku pon taktau camne bole t'cabot cover tu *eh! ke aku yg ganas sgt ntah* ... tapi yg pasti, arini aku drive without signal or wiper ... sebabnyer? dua² taknak function lagidah, mmg azab oke! ko buat mcm mane pon, dia taknak jugaq, uwaaa~~

video

sempat jugaq aku amek video time kat traffic light tadi, hikhik~

haa! bole bayangkan sekarang camne signal n wiper tu dah takde function?
kalau tak boleh ... sila abaikan saje, sekian!

petang ni WAJIB pegi repair!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..hati2 jela yer..hihi..

Cikpuan rara said...

hehehehe sabo jelah.mintak duet lah tu.

Aishah Jahirah said...

bahaya tu signal n wiper xfunction...kalau hujan lg naya...cepat2 betulkan kat bengkel...:)

syAzAnA said...

pegi repair cepat taww! bahaya lak nnti.

Fana | Aqim said...

fuh..beraninye..hati2 oke :)

aisya said...

dahsyatnye.. mcm mne boleh jd cmni? cpat2 la repair, bahaya ni.. huhu

farahD said...

dear care to exchange link?

www.scrapaperclip.com


jemput singgah oke =) hope u like it and enjoy the visit !
xoxo

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

alah kesiannya. boleh pulak macam tu ye.
huhu ^^

zOeY zAu YaH said...

hati2 cik pink..hihi

Nurul Iman Rosman said...

huishh, memang rongak habis tu.
saba ye. cepat2 pi bawak repair.

~Nana BamBam~ said...

muahaha..kete lama..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy