July 6, 2012

Promosi Ramadhan & Hari Raya 2012

Lagi 2 minggu je lagi kite dah nak puasa kan? Confirm time ni lah ramai yg target nak kuruskan badan dgn cara yg sihat kan? kan? *termasuklah aku, hikhik~*

So, sape yg mmg dah set kat mind nak kuruskan badan dlm bulan puasa ni n nak b'gaya sakan time raya nanti, ade tawaran yg sgt best utk korang drpd KAK AYU =) Meh kita tgk ape die cakap ...
..........................................................................................................................

Wanita memang sanggup melakukan apa sahaja untuk kelihatan cantik-langsing-menawan!  

Perhatikan jadual di bawah:

Perbandingan Cara Pembentukan Bentuk Badan




Berbadan montel bukan bererti anda tidak cantik. Berbadan kurus juga tidak bermakna anda cantik. Kerana kecantikan adalah subjektif!


Tapi, cantik sahaja tidak bererti jika kita tak sihat. Biarlah sihat datang seiring dengan badan yang cantik. 


Tidakkah anda inginkan mendapatkan Kesihatan, Kecantikan & Keyakinan dengan hanya menggunakan 1 produk sahaja?

Kini, anda berpeluang menikmati ketiga-tiga manfaat tersebut dengan Premium Beautiful Korset!




Beginilah bentuk Premium Beautiful Korset.
Setiap bentuk badan anda pasti ada saiz yang sesuai!


Setiap pembelian secara Cash, anda akan mendapat Free Gift.


Tawaran Istimewa!
Anda berpeluang mendapat Rebate sebanyak RM4,500 dan berpeluang melancong secara Percuma selama 8 hari/7 malam di London/Paris... 




email: rahayu4179@gmail.com

Contact me for Free Trial & Consultation!
Tawaran SAH sehingga tempoh TERHAD sahaja!
..........................................................................................................................

Haaa! amacam? kalau nak tau lebih lanjut, korang bole direct tanya KAK AYU ok? don't worry, KAK AYU ni mmg peramah orgnyer. Tanyalah banyak mane pon, tetap jugaq dia jawab dgn sabar n details, haha!


~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

2 Criticism:

LiNda said...

teringin gak nak beli , tapi mahal jugak harga dia..

Noor Azreen Ben Abon said...

terbaiklah..teruskan usaha anda.. saya suka membacanya. Terima kasih.

Cara Kuruskan Badan Dan Mengatasi Masalah Perut Buncit

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy