July 24, 2012

Pengalaman Berpuasa Bersama Suami

Assalamualaikum... Salam Ramadhan uols~~

Memandangkan tahun ni aku sudah bersuami... Makanyer puasa tahun ni jugaq sudah lain tune ye! Hehe~

1st Ramadhan di rumah mertua... Pon dah buat perangai tak senonoh... Lepas bangun sahur n subuh, terus sambung tido balik... Sedar² dah pukul 10... Hoiii! Sgt memalukan tahu! Naseb baiklah mak mertua aku takde time tu, dia keluar pegi mane ntah... Yg ade cuma ade anak² buah saje... Fuhh! Lega sgt tau... Haha! 

-budak yg asyik melekat dgn maksunyer-

2nd Ramadhan... Lepas zohor terus gerak pegi rumah parents aku n berbuka kat sane pulak =)

3rd Ramadhan d rumah sendiri... Sahur n berbuka berdua saje dgn en.suamy... Nak sediakan sahur utk dia sgtlah senang... Just letak ikan masin dgn telur mata pon dah cukup sebab segala lauk-pauk time tu mmg tak disentuhnya... Yahoo~~ Tengkiu en.suamy sebab mempermudahkan kerja saya... Hehe!

 Oklah! Aku nak pegi sambung google resepi nak masak utk berbuka kang... Masak uols! Macam tak caya aku yg keluarkan statement ni... Haha! Okbai~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

Mrs Velentine said...

ok..selamat mencari resepi..

LiNda said...

hehe..bestla thun ni berpuasa dgn suami. Kite bujang lagi,..haissshh. zaman sekarang senang je kan, linda pun slalu cri resepi kat google

RazFiRa said...

hehehe..tahniah! selamat berpuasa!

Rara Nasiha said...

seronoknya bila dah berteman. hehe. Happy fasting dear :)

anif abdullah| AA said...

pengalaman baru orang kata..slamat berpuasa :)

kata kila said...

masaaaaaa u olsss hahahaha

Shawn Razaleigh said...

aghhh arghhh arghh nakk jugak buka dgn bini. awrrr

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy