August 17, 2012

My Blog Will Be Temporarily Closed!

Sape still keje arini? Kasihan!
Ok fine! Sebenarnyer aku pon still keje arini *sobs sobs*

Tahun ni aku raya pertama kat kampung belah suami ... Huuu! Neveznyer ... 1st time kau beraya dengan suami, haruslah nevez kan? Haha!

Owh! 1st time jugaq pagi raya pertama tanpa my family tahun ni *sobs sobs* ... Tapi insyaAllah petang tu aku dah balik kampung nenek belah mak aku kat kedah ... Family aku raya kat sane tahun ni :)

Makanyer ... Memadangkan malam ni aku dah nak balik kampung asben ... Haruslah blog ni takkan diupdate sampailah abeh cuti raya + honeymoon aku nanti, haha! Kemain!


See uols after raya ok!
Selamat Hari Raya n Maaf Zahir Batin ... Have a safe journey



~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

1 Criticism:

E'in said...

selamat hari raya.. jgn laa tutup blog nie lame2.. hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy