August 30, 2012

Keletihan Beraya

Assalamualaikum n salam 12 syawal \(^_^)/


Raya ke-12 uols baru aku nak hegeh² update blog ... Kemain tau! Haha~

Actually kan ... Raya tahun ni aku rasa raya yg paling kelam kabut sekali utk aku ... Al-maklum ler, teman udah raya berdua tahun ni ... Makanyer tune raya tu terpaksalah tukar sikit kan ... Huhu!


Tapi seyez, raya tahun ni mmg teramat penat ='(

sabtu, 18/08
lepas subuh terus shoot ke taiping, rumah mertua aku 

 ahad, 19/08
pagi raya d rumah mertua ... then pegi melawat kubur arwah father-in-law aku n arwah sedara mara belah my hubby ... pastu pegi beraya umah sedara my hubby
after zohor, terus shoot ke kedah ... kampung nenek belah mak aku ... family aku beraya kat sane tis year

isnin, 20/08
lepas zohor, terus gerak balik umah mak mertua aku balik sebab dorang ade buat family gathering

selasa, 21/08
beraya sakan umah sedara-mara my hubby

rabu, 22/08
pepagi lagi dah shoot balik rumah mak aku sebab sedara-mara belah ayah aku dah b'kumpul reramai

Haa~ itulah raya kami tahun ni ... Mcm tak best pon ade sebab tak dapat nak feel raya tu bebetul, huhu! Dah feeling² artis dah sebab semua org dok sebok nak jumpe "PENGANTIN BARU" ni, haha! Arap² tahun depan tak camni =)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

 

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy