February 15, 2013

Revolusi Magazine

Assalamualaikum ...

REVOLUSI MAGAZINE ?

 Aku ni daripada dulu sampilah sekarang memang lagi suke stick dengan magazine berbanding novel ... Jauh sekalilah kalau nak cakap pasal suratkhabar kan? haha~

Makanyer ... Magazine² yg aku bace ni pon haruslah ade revolusi ... Ye lah, bergantung pada faktor usialah katekan *uhuk-uhuk*

magazine zaman mude remaja dulu

Beli pon sebab magazine ni yg paling popular time tu, hikhik~

magazine zaman pekerjaan
Koleksi magazine yang paling banyak pernah aku ade sampai mak aku bising sebab semak, haha! ... Dari magazine ni lah start aku kenal produk mekap / penjagaan diri bagai semua tu ... Owh lagi satu! The best part pasal magazine ni is setiap kali beli, sure ade gift *wink wink*

magazine menjelang perkahwinan
Beli dlm 2 / 3 keluaran je ... Pastu terus main google² je kalau nak search pape ;-)

magazine lepas kawen
Magazine yg paling tak best *oppss* ... Bukan ape, isinyer mantap, banyak info ... Tapi iklan dalam ni pon taknak kalah ... Makanyer, selamat tinggal sajelah ye!

magazine idaman hati di musim ini :P
Baru semalam start beli magazine ni ... Huiii~ Best pulak rasenyer magazine ni ... Banyak sangat info berguna dalam ni ... I is very sokaaa~~

p/s : lepas ni ntah magazine apelah pulak kann :P

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

8 Criticism:

PeRdU cINta said...

walaupun belum ada bby lagi saya dah langgan pama 3tahun..banyak input..alhamdulillah :)

KY said...

eeee....majalah pa&ma memang banyak info untuk bakal ibu bapa..memang bagus dibaca, yg belum kawin pun boleh baca apa..heee

sis92 said...

hehe masa kanak2 majalah Kuntum.

em lepasni mungkin boleh lebih pada buku2 keagamaan.

lama gila tak datang sini, hehe

fyna said...

fyna lak jenis tak suka nak beli magazine ^_^

sally wanny said...

ubah ikut kematangan...ok la 2
skrg kita suka beli 'Wanita'

onie said...

vahvahvahvah....dah minat baca magazine :D

Nizam Ijam said...

bila la muka saya lak nak masuk..hahaha


jom baca saya pergi jemputan PRATONTON FILEM PADA SUATU CINTA DAHULU... :D

azizah :) said...

betul2.. banyak info dalam majalah pa&ma ni.. jijah start beli masa awal2 kawen.. mmg suka la info2 nya..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy