November 3, 2009

wH!ch oNe !s BeTTeR ???

skang aku dlm dilema lagi ni...runsing !!! runsing !!! waaa
kesimpulannyer : aku + runsing = xley dpisahkan [terror x maths aku...haha]
nak tau nape aku runsing laks kali ni ???

erm, smlm aku da terima surat confirmation dari company...which means gaji aku pon da increase r kan ??? huhu...the prob is...gaji aku tuh x macam y aku xpect laks *sigh*
soOo...aku saje merunsingkan pale otak aku [y sememangnyer da semulajadi serabot ni] pikir sal hal ni.....

PATOT KE AKU STAY KEJE KAT CNI ??? *sigh*
keje ni overall mang sume tersgt r ok bagi aku...aku happy !!! keje aku sume melibatkan comp which mean i loveEe it soOo much *wink*...after all aku bukannyer keje lam opiz je, soOo xder r aku buhsan sgt kan ??? sumtyme aku kena kua gaq such as kena g TLDM [kat cni aku ley jumpe owg2 y JAKUN...korunk penah x jumpe ??? hahaha]...soal bos & kawan2 sekerja...downg mang sempoi gile, best sgt2, after all, aku sowng je pon girl kat c2 soOo i'm the princess of our company [ceHhH :p]...the 1 & only prob kat cni ialah ->


GAJI CIPUT !!!!!
tapi aku pikir lik, walaupon dgn gaji ciput ni r, aku stay ngn family aku je which means everything is FREE !!! pastu aku still ley njoy ngn duwet gaji aku 2 pluz still can wat simpanan nak kawen...hahaha


but...

if aku decide nak kerja kat KL / whatever r kan...setakat gaji RM 1,200.00, confirm aku xley nak saving banyak / njoy cam skang kan ??? confirm xley shopping sakan / pakai lens / beli produk jerawat da, huhu...tapi y plg penting...ley ke aku happy cam skang nnt ??? *sigh*


sOoO...which 1 is better actually ???
p/s : of coz r aku nak blah dari keje ni lau ad offer y better than tis kan ??? xkan r sampai bile2 aku nak keje cni je kan ??? aku pon xder r masuk air sampai camtu skali *wink*


nak keje gomen !!! x kire, nak gaq !!! huhu










0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy