October 21, 2009

!nTRoDuC!nG.....H!m (p/s : entry y sgt pjg)

mmandangkan ramai y dah mule confius ngn status aku, soOo aku nak xpose kat cni y aku ni bknnyer SINGLE tapi aku ni SINGLE + NOT AVAILABLE...btul la single coz aku still lom btunang / kawen kan ???...hehe...tapi aku not available r coz aku ni da ade my special sumone *wink*...nak tgk x sape dye tuh ???

1...2...3...


tadaa !!!




adusSs...i'm melting 4 his eyes + eyebrow...oPpsy...silap2...dye ni bknnyer my special sumone sbenarnyer, tapi dye ni my sumone special a.k.a kekasih simpanan aku je *wink* [mesti korunk nak muntah dgr ni...haha]


ni hah my special sumone y sbenarnyer...khairul azmir b muhamad fuat

aku xder la nak citer kat cni dari A-Z kisah phbgn kami ni, kang korunk x larat nak scroll laks...hehe...erm, kisah kami ni bermule pas spm ari tuh...aku add dye kat fs a.k.a friendster...time tuh dye letak pic incredible [alOoO, y katon pakai baju merah tuh], aku laks letak pic jojo [aku kan x cun, kena r letak pic owg cun, baru r laku fs aku...haha]...pastu esoknyer, dye add aku kat ym laks...kat c2 r segala2nyer bmule *wink*
actually kan, detik pkenalan kami ni bknlah indah mane pon, coz kami ni bknnyer bkwn, tapi sik gado je lau chatting...even time tuh kami siap ckp "KO-AKU", xder pon "sy-awk" or "yien-amer"...haha...plg dasyat, time tuh aku siap bagi gelaran y agaq kurang ajar kat dye [mayb i'll keep tat as a secret...hehe]...pkenalan kami ni ley dkatakan mcm ko drop aku, aku drop ko, who's the best will b the winner [selalunyer aku r y menang...haha]...pas 2/3 minggu kami chatting, dye mintk num phone aku, i2 pon utk gtau mlm ni on9 ke x je [p/s : jgn korunk tiru alasan ni laks nak dptkan num phone sape2 ye...hak milik sdn bhd aku ngn dye je]
pas da lame kteowg sik gado2 ni, ade 1 ari tuh, dye msg tanye aku nak on9 ke x mlm tuh coz dye ade benda nak citer kat aku...dlm ati aku, pe hal laks dye ni tibe2 je baik ngn aku ni...hehe...aku pon on9 r mlm tuh...mlm tuh dye story kat aku sumthng...sumthng y watkan aku nangis [haha...1st time nangis sbb owg lain]...actually story tuh sal his late father, how he miss him soOo much n bla bla bla *sad*


lepas je mlm tuh, dye still nak cari gado ngn aku, tapi aku ??? aku da xley...waaa, aku da btaubat kot...huhu...time tuh r kami start bkwn...mmandangkan kami da xley nak drop ssme sndiri, soOo kami wat hobby baru -> drop owg len laks xpecially owg2 y kapel / bcinta [x sangka last2 kami pon tsangkut gaq, i2 r...kate owg len ag *wink*]

pas bbln2 knal, finally c dye suke bg aku hint y dye syok kat aku sbenarnye...time tuh aku xder perasaan lngsung kat dye, soOo aku pon wat dek je la sume hint2 tuh [cian dye]...pastu ade 1 mlm tuh, hint y dye bg kat aku agaq melampau, aku pon terus tanye "ko ni serius ke" [aku x suke putar belit, straight 2 the point kan senang *wink*]...time tuh barulah dye mengaku kat aku y dye nak kapel ngn aku [agaqnyer lau aku x start, mau smpai skang x kapel ag...haha]...jwpn aku mlm tuh -> OK...haha


pagi esoknyer tuh, dye over xcited y aku ni da jadi gf dye, cinta ptame dye...tapi aku ??? nape aku x xcited pon ??? nape aku cam xder feeling pape pon kat dye ??? nape aku x caye y dye ley cintakan aku tanpa tgk diri aku y sbenarnyer ??? then baru r aku sedar y aku ni main2kan perasaan dye je, aku xder pape feeling pon dye time tuh...tapi aku pikir lik, alOoO, nanti kteowg dpt blajar, confirm r dye akan tglkan aku, soOo, aku pon kapel olok2 je ngn dye [kejam gile aku...haha]


then finally aku dpt smbung blajar kat poli, time tuh xder rezki dye ag nak smbung blajar...after aku kat poli, baru r aku sedar y aku pon da mule sukekan dye sbb aku da mule nmpak keikhlasan n kjujuran dye ni...mule2 aku masuk poli tuh, mang cdey gile coz i2 r 1st time aku x stay wif my parents tapi dye ni r y byk bagi aku smangat n always b my side *wink*


after 6 months we had been together, kwn2 aku a.k.a kwn2 dye gaq, cucuk2 kami suh kami jumpe 4 the 1st time [kami bcinta bkn dari mata turun ke hati] haha...time tuh aku mmg takot gile, al-maklum r, i'm the worst woman on earth [cmne korunk tgk x cunnyer aku skang, dlu aku lg triple x cun...huhu]...wlupon aku da gtau dye sblm ni y aku ni x cun, muke byk jerawat, dye mcm x kisah je, but still, aku mang tkot gile, mane x nyer, time tuh aku da shayang kat dye, kang dye tinggal aku, mau meroyan gaq aku...haha


sOoO, kami pon jumpe r utk kali y ptame...i2 pon kat depan umah sewa lame aku je, dlm kui 8.30 pm, dtemani 2 owg kwn aku n sowng kwn dye, hujan renyai2, kami 2 2 pakai t-shirt biase je...caye x caye, kami just DATING utk 20 minit je, i2 r y d katakan 1ST DATE kami...haha


lepas dye balik mlm tuh, dye msg aku, dye ckp dye shayangkan aku [malu i tau...hehe]...tapi dlm ati aku time tuh "mamat ni buta ke pe, aku y x cun ni pon still dye nak ke", lepas aku ckp kat dye hal tuh, agaqnyer aku da mnimbulkan kemarahan dye...soOo, dye wat keputusan, nak datang jumpe family aku 4 our 2nd DATE utk buktikan keikhlasan dye kat aku...waaa, lepas je dye dtg jumpe family aku [dye dtg sowng tau], aku da x ragu2 ngn cinta dye da...aku da terima dye kat ati aku, cinta ptame n insyaallah dye gaq r cinta trakhir aku...my family pon sume ckp dye ok 4 me *wink*


pas dari ari tuh, bmule r kisah pcintaan kami ni smpai r ke ari ni n insyaallah utk ari2 y akan dtg...sehingga ke ari ni, alhamdulillah, kami da nak on d way ke 5 thn...dye masuk poli same ngn aku gaq time sijil dulu, tp junior aku r...haha...pastu dip pon same gaq...sape2 y pnah nmpak / dah muak nmpak aku dating tuh, xpecially kat benteng n KFC, aku ngn dye r tuh, xder owg len da...haha
tis is us...doakan kbahagiaan kami *wink*


p/s : aku arap pas aku xpose sal status aku ni, aku still ley bkwn mcm biase ngn kwn2 aku sume xpecially kwn2 on9 aku coz aku xnk r korunk letak batas pape laks pasni...wat biase suda *wink*




p/s lagi : kpd sumone y penah mngaku dye kekasih gelap aku tuh, selalu dok pgl sayang2 kat aku tuh, selalu dok muaahhh2 ngn aku tuh...teruskan...coz aku mang sayang ang !!! hahaha


p/s lagi n lagi : kalau korunk penah tgk citer hindustan "DOSTANA"...i2 r citer fberet aku !!! (mesti korunk tgh pikir pe kene mngena citer tuh lam blog aku ni laks kan...haha...g r tgk dulu, baru korunk phm *wink*)

2 Criticism:

Fauzi said...

hahahaha...finally revealed!!
semoga berpanjangannn...

CHeEsE LoV3R said...

thanks dear ;)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy