October 10, 2009

ThE T!mE i k!LL !s k!LL!nG mE BaCk :(

waaa, menyesalnyer...the time i kill is killing me back nowdays *sad*...nak tau nape ???

agaqnyer aku ni sejak azali ag dah mang suke buang mse kot [
mengaku]...mse sek men dulu, owg len blaja lok2 nak msuk uni, aku ley main2 ag, kelas pon byk y aku tuang [ponteng la, i2 pon xtau ke ???] akibatnyer, tpakse la aku msuk poli, i2 pon amik sijil je [dah la bidang y aku x minat langsung - elektrik & elektronik]...huhu...pas 2thn amik sijil, finally aku grad...[ceh, tayang pic mcm amik master laks ko ye miss yien :p]
pastu of coz la aku nak sambung dip kan ??? tibe2 laks, poli ley laks wat nak sambung dip, kene gap sthn, i2 pon batch aku y 1st downg start wat cmni [harmpeth toi la]...soOo, aku terpakse la cari keje dulu smentare nak sambung dip...dlm mase sthn tuh je, 3 kali aku tuka tmpt keje, but 1 pon bkn lam bidang y aku blaja [tau pe mksdnyer ???] mksdnyer, aku still xder xperience langsung r lam bidang y aku blaja tuh *sad*pas sthn, aku pon dpt r sambung dip [still lam bidang y aku x minat ni gaq - elektronik]...time ni ley laks aku wat sengal aku, aku x daftar sumthng, sumthng y effect my life nowdays !!! [nak tau pe die ???]


tadaa !!!
 


waaa...geramnyer...dsbbkan benda alah tuh r, aku x dpt nak sambung blaja ag skang since sume uni nak kena ada MUET dulu baru ley check-in *wink*...bajet nak amik pas dip r kononnyer, last2 kene tunggu thn depan baru ley daftar, i2 pon DAFTAR je, which mean, kalau aku nak sambung blaja pon, bln 7 / bln 12 thn depan baru ley *sad*...korunk pikir r, time tuh umo aku dah 23, pluz 3 /4 thn nak abehkan degree laks, mau umo aku dah 26 /27...mane nak cari keje ag, nak kumpul duwet ag, nak balas jasa mak ayah aku ag [mau jd ank dara tua je la ko miss yien oii]...kwn2 y sbaya dgn aku, mesti dah jd engineer, xpon plg koman, mesti dah bela anak sorng...huhu

nak wat partime study laks, mang better la 4 me kan, but the point is, nowdays pon aku keje as kerani je
[still xder xperience lam bidang y aku blaja tuh] *double sad*, sOoO, kalau aku sambung blaja t, ad ke kerja lam bidang ni utk aku ??? y aku tau r, stiap kali aku tgk iklan jwtn kosong lam bidang ni sume nak "LELAKI SHJ" xpon "2/3 YEARS EXPERIENCE" [panazZz je bace]...stakat nak kerja biase2, nowdays pon aku kerja biase2, xyah ada dip pon ley kerja ni...huhu...tension aku [aRrGgHhH !!!]





p/s : kalau r aku blaja lok2 mase spm dulu...kalau r aku msuk uni dulu...kalau r aku x amik sijil dulu...kalau r aku amik muet dulu...kalau r skang aku kerja lam bidang aku...[dah2, p balik miss yien, xyah nak wat ayat cdey ko kat cni, xder sape nak layan pon, mane ada KALAU lam life kite ni]
p/s lagi : dont waste ur time [ceh, ad ati ag nak nasihat owg len]


0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy