October 28, 2009

nEw CoMp

finally !!! berjaye gaq aku pujuk bos aku beli new comp utk opiz *wink*...actually bkn setakat comp je y aku berjaye pujuk, printer laset jet pon aku berjaye gaq pujuk bos aku suh beli...hahaha
since bos aku ni xtau pape sal comp / printer, aku pon gtau r dye y comp lame dye kat opiz ni da nazak sebenarnyer, kang tkot x sempat nak ngucap je data2 kat dlm tuh :p

actually aku ni xder la kejam sgt nak suh bos aku beli sesaje je...tapi comp lame tuh da mang nazak sgt, lembap gile, tambah lau nak wat autocad, aku ley siap tido smentare tunggu nak move object [kalau korunk pcaye r...hahaha]...pastu comp lame tuh xley nak support modem celcom 3G utk acess internet, coz bos aku mang da addicted gile gune cimbclicks...senang katenyer *wink* [ni pon aku y mmperkenalkan kat bos aku...hahaha]
printer laks...aku cian kat bos aku sbenarnyer...die print byk, kadang2 dekat 50 pages sehari, pastu dye gune printer y pakai ink hitam + kaler laks...mang xley nak saving r *sigh*...soOo, aku pon suggest r printer laser jet, y pakai toner...kan ley saving namenyer tuh, cepat pon cepat *wink*...after all dye mang nak print itam puteh je, sOoO tis one is better choice r kan *wink*


smbil mmberi keuntungan kat company, aku pon ley dpt keuntungan gaq dari ni sume kan ??? kan ??? baik x aku ??? baik x aku ??? hahaha

 


2 Criticism:

aM said...

huhu..kuat kipas bos nie!!

CHeEsE LoV3R said...

haha~ bos paneh sgt...i2 TPAKSA kipas :p

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy