October 5, 2009

1st T!mE BLoGg!nG








ello sume...hehe...welcome 2 my blog *wink*...ssje gatai tgn nak wat blog gaq since aku pon dah xder keje lain nak wat dah [ke mls nak wt keje sbenarnyer ???] actually aku dah lme nak wat blog ni, but aku x reti la nak wat page cun2 cm owg len, so segan laks rsenyer coz t owg ckp aku dh ktinggalan lam bab ni sal downg sume dh PRO, aku laks still learning *sigh*...but tis time, i wanna try it [ceh, ley ke pon ???] ok la, since tis is my 1st time blogging, soOo, xder pe lg aku nak conteng2 kat cni...mayb next blog k ??? cya *wink*




p/s : can sumbody b my teacher 2 teach me bout tis blog, plzZz ???
[for sure la i wanna it for free *wink* ]

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy